SupHomie demiş ki:1.Fretler eski değil sorunsuz görünüyorlar
2.Kilit yok maaelesef o bir squier std fat strat : P, köprü ile ilgili kısmı anlayamadım 🙁
3.Tellerim 6-7 aylık ama eski tel kullanmayı seviyorum 😀 yeni tel takınca dayanamıyorum ya günde 6-7 saat çalarım en az 😛 bu yüzden olabilirmi?
tellerin gıcırdama ihtimali pek aklıma yatmadı
içimde truss rod gıcırdıyor diye bi his var ama bir trussrod nasıl gıcırdayabilirki?
telleri yinede değiştiricem tavsiyeni dikkate alarak
bilmek istediğim sap ile ilgili bir sorun olabilirmi bi gün elimde kalmasın onun için büyüttüm biraz sorunu keza gitarla hiçbir problemim yok çok seviyorum keratayı ne akor kaçırır ne kötü ton verir çok ta rahattır kanımca .
Sadece patlamasından korkuyorum bi gün çünkü çok bend yaparım.
Köprüde teller tam olarak yuvasına oturmamış olabilir ama fender strat ise onun durumunu biliyorum. Tremolosu var değil mi? Tremolo nun yaylarını kontrol et eski ise de gıcırdayabilir diye düşündüm. Bu da çok normal, yağlamak mı gerek? hiç karşılaşmadım böyle bir sorunla. Bende Jackson gitarlar var sadece o yüzden stratların uzun süre kullanım sorunlarında çok tecrübeli değilim. Fender tremolosunda diğer gitarlara göre yaylar farklı. Gıcırdayabilir.
Kıl bir durum. Yalnız o kadar eski tellerle daha ne kadar bend yapabilirsin çok merak ediyorum. 😉