Re: piezo manyetik
Piezoda mekanik bir sorun olacağını pek zannetmiyorum, ama öyleyse ayvayı yedin. Piezo köprüye sonradan takılabilen ya da tek başına değişebilen birşey değil, köprü tamamen piezolu dizayn ediliyor, bu sebepten orjinal bir köprü bulman gerekli. Ya da tek saddle bulacaksın ki bu daha zor.
Sorun büyük ihtimalle la saddle'ındaki piezodan gitarın elektronik aksamına giden kablodadır. Onu bir kontrol et, her saddleda ayrı ayrı piezomanyetikler var, her saddle'dan ayrı kablo çıkar.cikilan demiş ki:selam arkadaşlar en son dönen muhabbetin ne olduğunu bilmiyorum ama lütfen bana yardımcı olabilirseniz sevinirim burası çabuk cevaplanan bir forum başlığı olduğu için burayı seçtim şöyleki bende Ernieball Jhon Petrucci Musicman Piezo gitar var malesef piezo manytiğinde sorun var la telinin sesini almıyoru manyetik diğer tellerde sorun yok ama sadece la telinden ses gelmiyor bana yardımcı olabilirmisiniz bu konuda bana ne önerebilirsiniz piezo manyetik satan takan biyer var mı ya da bunu izmirde tamir edebilecek birilerini biliyormusunuz netten satılık piezo araştırması sonuçsuz bana yardımvı olursanız evinirim teşekkürler
Piezoda mekanik bir sorun olacağını pek zannetmiyorum, ama öyleyse ayvayı yedin. Piezo köprüye sonradan takılabilen ya da tek başına değişebilen birşey değil, köprü tamamen piezolu dizayn ediliyor, bu sebepten orjinal bir köprü bulman gerekli. Ya da tek saddle bulacaksın ki bu daha zor.