secks demiş ki:
secks demiş ki:evet, fi tarihindeki kv1'imi satmıştım ki mustaine imzası iki satırdı yani aslında kv1 değil japon kv pro imiş, sonradan öğrendim.
geçenlerde ke1'i sattıktan sonra bunu aldım, bottom endi gayet yerinde çıktı maşallah ama yerine aldığım ke1'den çok farklı. bir kere sap kalınlığı 1. perdede ke1'in üçüncü perdedekine denk gelecek gibi daha kalın. ikincisi poplar olmasına rağmen ağır.
daha pek kurcalayamadım, daha ayrıntılı anlatırım ilerde.
halilpazarlama demiş ki:sarılır yatarım onlarla gece 😀
secks demiş ki:secks demiş ki:evet, fi tarihindeki kv1'imi satmıştım ki mustaine imzası iki satırdı yani aslında kv1 değil japon kv pro imiş, sonradan öğrendim.
geçenlerde ke1'i sattıktan sonra bunu aldım, bottom endi gayet yerinde çıktı maşallah ama yerine aldığım ke1'den çok farklı. bir kere sap kalınlığı 1. perdede ke1'in üçüncü perdedekine denk gelecek gibi daha kalın. ikincisi poplar olmasına rağmen ağır.
demek okumuyorsun yazdıklarımı. hımmm :twisted:
yani en azından evlenene kadar daha vaktim var bi 7-8 ay 🙂 olmadı araya alırız gitarları , onlarsız uyuyamıyorum ben derim 🙂 bi bomba patlatacaksan san tavsiyem müzikle ilgili ne alacaksan bombayı patlatmadan önce al taksitle aldıysan taksitleride bitir.sonra strat almak için ayırdığın parayla kendini A sınıfı buzdolabı ararken buluverirsin 😀thunderhead demiş ki:halilpazarlama demiş ki:sarılır yatarım onlarla gece 😀
Sen evlenmiyormuydun??
Evlendikten sonra oyle diyemiyeceksin 😆
d.n. : bende bu aralar bir bomba patlatabilirim .... 🙂
halilpazarlama demiş ki:yani en azından evlenene kadar daha vaktim var bi 7-8 ay 🙂 olmadı araya alırız gitarları , onlarsız uyuyamıyorum ben derim 🙂 bi bomba patlatacaksan san tavsiyem müzikle ilgili ne alacaksan bombayı patlatmadan önce al taksitle aldıysan taksitleride bitir.sonra strat almak için ayırdığın parayla kendini A sınıfı buzdolabı ararken buluverirsin 😀thunderhead demiş ki:halilpazarlama demiş ki:sarılır yatarım onlarla gece 😀
Sen evlenmiyormuydun??
Evlendikten sonra oyle diyemiyeceksin 😆
d.n. : bende bu aralar bir bomba patlatabilirim .... 🙂
Yine mi LSR'lar 😆secks demiş ki:
thunderhead demiş ki:Bekar ogrenci olmak sultanliktir 8) :twisted:
Sigmastern demiş ki:thunderhead demiş ki:Bekar ogrenci olmak sultanliktir 8) :twisted:
yada arkadaslar gibi "evinin kadini gitarlarimin anasi olacaksin" diyebilmelisin.
masterofpuppetsasd demiş ki:secks demiş ki:secks demiş ki:evet, fi tarihindeki kv1'imi satmıştım ki mustaine imzası iki satırdı yani aslında kv1 değil japon kv pro imiş, sonradan öğrendim.
kumsaldan hangi kum tanesinin eksildiğini nasıl anlayabilirsin ki ? :roll:
ygt demiş ki:masterofpuppetsasd demiş ki:secks demiş ki:secks demiş ki:evet, fi tarihindeki kv1'imi satmıştım ki mustaine imzası iki satırdı yani aslında kv1 değil japon kv pro imiş, sonradan öğrendim.
kumsaldan hangi kum tanesinin eksildiğini nasıl anlayabilirsin ki ? :roll:
secks abi gol yedi 😆