abi banada ben bu müziğe yeni başladım pek bilgim yok öğretirmisin bana diye ö.m. geldi.alalala kız bide avatardandamı ürkmüyo cesur kızmış 😀
assault demiş ki:Abi o değilde o nası bir imzadır ya 😀
galiba bende avatarımı değiştirsem iyi olacak 😀
_KabaK_ demiş ki:Yaw gençler başlığın geçmiş sayfalarında pek çok gitar resmi iptal olmuş, çoğunlukla alıntı yapılan siteden kalkması sonucu sanırım.
o siteler ve linkler olmasa bu sayfa boş olurdusolitude71 demiş ki:_KabaK_ demiş ki:Yaw gençler başlığın geçmiş sayfalarında pek çok gitar resmi iptal olmuş, çoğunlukla alıntı yapılan siteden kalkması sonucu sanırım.
Zaten başlık "kendi gitarını göster", "bir siteden link ver" değil, varsın iptal olsun.
Sigmastern demiş ki:Yalniz yigidi öldür ama hakkini yeme demisler, legatonur ve Secks arkadaslarimizi bu gitarlari alabilecek kadar hayatta basari elde etmerinden cok hanimlarini bu kadar gitari alabilmek ve muhafaza edebilmek icin ikna yeteneklerinden dolayi tebrik ediyorum. Evli olmayanlar bilemez bu hicte kolay birsey degil. Yani Kadir Inanir i bu arkadaslara staja yollamak lazim. (aramizda kalacak nasil yaptiginizi aciklayiverin ya 🙂 )
solitude71 demiş ki:_KabaK_ demiş ki:Yaw gençler başlığın geçmiş sayfalarında pek çok gitar resmi iptal olmuş, çoğunlukla alıntı yapılan siteden kalkması sonucu sanırım.
Zaten başlık "kendi gitarını göster", "bir siteden link ver" değil, varsın iptal olsun.
secks demiş ki:😆 samuray felsefesi ile kendini zaten çoktan ölmüş kabul edeceksin arkadaş.
secks demiş ki:😆 samuray felsefesi ile kendini zaten çoktan ölmüş kabul edeceksin arkadaş.
_KabaK_ demiş ki:solitude71 demiş ki:_KabaK_ demiş ki:Yaw gençler başlığın geçmiş sayfalarında pek çok gitar resmi iptal olmuş, çoğunlukla alıntı yapılan siteden kalkması sonucu sanırım.
Dostum tam anlayamadım ne demek istediğini ama düzeltirse sahipleri daha iyi olur. Arada bir şöyle baştan bakıp çeşit çeşit gitarlar, ekipmanlar görmek istiyorum. Bunu yapan başkaları da vardır herhalde. Resimler kalkınca buranın bi numarası kalmıyor.
DrB demiş ki:Bir gitarın olacak onu çalacaksın sadece. Ne gerek var öyle 3 5 hatta 8 10 gitara...
B :twisted:
DrB demiş ki:Bir gitarın olacak onu çalacaksın sadece. Ne gerek var öyle 3 5 hatta 8 10 gitara...
Erren demiş ki:DrB demiş ki:Bir gitarın olacak onu çalacaksın sadece. Ne gerek var öyle 3 5 hatta 8 10 gitara...
secks'e katılmakla beraber:
Abi sende de yok mu bi dolu gitar???
yok abi sen sıyırdın o güzelim gitarların arasından ondan oldu böyle sana 🙂 satılır mı hiç ai o aletler yav 🙂night_slash_rain demiş ki:bendede vardı bisuru, sattım hepsini..hıc mutlu degildim, 1 tane yeter 😛inokyo