denizulger demiş ki:
abi yapma death çalma onla yazıktır günahtır 😀denizulger demiş ki:teşekkür ederim millet daha iyisi sizlere amerikadan çok karlı getirdim kargo falan da vermedim herhalde yaptığım en uyanıkça hareketti bunu almak. Bugün ilk kez stüdyoya girdim Death falan çaldım ve aldığım sound inanılmazdı pedal olarak ise digitech metal master vardı altımda ve gayet canavar distortion vardı. Arada fırsatını buldukça Pink Floyd vari seslerle uğraştım ve sonuç yine harika idi. Dive'lar yaptım akord çok zor bozuldu dedim helal olsun.
ne diyelim ki şimdi neyse ... 🙂Perfectionist demiş ki:Benim en sevdiğim dinky olabilir bu model. Çok güzel gerçekten tam 80lik. Bunu gördükçe insanın sabah akşam hardrock yapası gelir 😀
Buarada halil, adam jackson almış blues mu çalınır onunla? Ton gelmez bikere. Tabii ki death çalıcak 😆 (fiştikleme, provokasyon..)
Perfectionist demiş ki:Benim en sevdiğim dinky olabilir bu model. Çok güzel gerçekten tam 80lik. Bunu gördükçe insanın sabah akşam hardrock yapası gelir 😀
Buarada halil, adam jackson almış blues mu çalınır onunla? Ton gelmez bikere. Tabii ki death çalıcak 😆 (fiştikleme, provokasyon..)
ACHILLIEUS demiş ki:Perfectionist demiş ki:Benim en sevdiğim dinky olabilir bu model. Çok güzel gerçekten tam 80lik. Bunu gördükçe insanın sabah akşam hardrock yapası gelir 😀
Evet yine bir önyargı ve aynı zamanda kendisiyle çelişme durumu, ne diyelim yorumsuz...
denizulger demiş ki:ACHILLIEUS demiş ki:Perfectionist demiş ki:Benim en sevdiğim dinky olabilir bu model. Çok güzel gerçekten tam 80lik. Bunu gördükçe insanın sabah akşam hardrock yapası gelir 😀
Evet yine bir önyargı ve aynı zamanda kendisiyle çelişme durumu, ne diyelim yorumsuz...
80ler ile blues'u ayırd edebilmek gerekir.
denizulger demiş ki:onu diyorsan aslında bu gitar ikisine de uygun çalarken onu fark ettim. altına konacak pedala bakıyor çünkü sb manyetiklerin bu modelleri anladığım kadarı ile biraz esnetilebiliyor ton anlamında çok uçuk olmadığı sürece her yola gelebilen bir karakteri var.
Perfectionist demiş ki:Benim en sevdiğim dinky olabilir bu model. Çok güzel gerçekten tam 80lik. Bunu gördükçe insanın sabah akşam hardrock yapası gelir 😀
masterofpuppetsasd demiş ki:Perfectionist demiş ki:Benim en sevdiğim dinky olabilir bu model. Çok güzel gerçekten tam 80lik. Bunu gördükçe insanın sabah akşam hardrock yapası gelir 😀
Yahu adam geyiğine yapmış , fişfikleme provakasyon diye siz girmişiniz birbirinize. İsteyen istediğini bilebilir isteyen blues çalar isteyen death metal çalar. Gitar yahu bu.