Fiyati almanya'da 900 euro olmasi lazimdi, Turkiye'de zaten 3700 lira gibi fuhus bir fiyata satiliyor, ben ikinci ele cok daha dusuk bir fiyata aldim, cocuk da cok temiz kullanmisti ilginc bir sekilde.
Oldschool thrash'i booster olmadan bile rahat yapar herhalde, death metal sinirini gain'i heavy lead'de max'a yakin yapinca anca gecebiliyor, booster cok daha verimli oluyor o yuzden.
GT-10'u effects loop'a arkadan baglayip sadece dijital efektler icin de kullanabilirsin aslinda, ki cok mantikli olur bence.
Ustundeki yayli reverb cok sahane ama, delay, chorus, wah, flanger gibi efektler icin GT-10 ile kardes kardes anlasirlar da, uzerindeki reverb'u muhtemelen hicbirseye degismeyebilirim, ben cok memnunum gercekten.
Ayrica guzel bir yani ise tonu ne ingiliz ne de amerikan tonu, arasinda birsey gibi, devre semasiyla alakali olsa gerek, zaten power katinda Mesa'lardaki gibi 6L6GC kullandigindan olsa gerek, bass resmen volume yukseldikce pataklamaya basliyor tabiri caizse, normalde attenuator'u -16 desibele alip, -16 desibelden sonra devreye giren ikinci potansi saat 12 yonune dogru kisiyorum, zaten daha cok kistikca -sonsuz'a gidiyor, tamamen ses gidene kadar. -12 desibele almayi deneyip power chord bastigimda kalorifer inledi, -8'e almaya curet edemiyorum camlar kirilabilir diye, gercekten guclu bir amfi, boyutundan hic belli olmuyor.
Ayriyetten ekstra'dan Behringer'in lambali amfi markasi olan Bugera var, dusuk butceliler icin efsane amfilerin klonlari diyorlar, 1990 diye bir modeli vardi sanirim, bildigim kadariyla JCM800 klonu, ve ayni zamanda 6260 ve 6262 var, bunlar Peavey 6505 ve 6505+ klonlari, fiyatlari ucuz ama bildigim kadariyla Cin'de yapiliyor olmalari lazim, ne kadar guvenilirdir, sorun cikarir mi vs bilemem.
Aklima baska ampliler gelirse yine yazarim, da combo'lar arasinda bildigim en uygunlar bunlar, high gain'e kadar cikabilenlerde.
Marshall JCM serisini falan saymiyorum tabi, onlar bilindik seyler.