@ahmettombak
Selamlar..
1.5 aydır Guitar Rig 4 ve Guitar Rig 3 Kontrol aletini hem evde hemde 7-8 konserdir sahnede kullanıyorum.
Bahsettiğiniz ses kartları multimedia için üretilmiş ses kartlarıdır. Bende zamanında Fatal1ty Champion ses kartı vardı Creative in. Bunlar Müzik yapmak için yetersiz kartlardır.
Guitar Rig 3 Kontrol aletinin arka tarafında 2 gitar girişi, midi giriş çıkışlar, USB, Left ve Right Stereo Output, Kulaklık çıkışı ve gain ayarları, hatta ve hatta Pedal 1 ve Pedal 2 olarak Loop giriş çıkışı bile var. Muazzam bir ton alıyorum sahnede ve evde.
http://www.facebook.com/video/video.php?v=404884134752
bu videomdan bakabilirsiniz sahne tonuma.
buda evde takıldığım durum.
İnanın bana sırf bu güzel tonu kullanayım diye Carvin Legacy VL212 amfimi ve 9 adet pedalımı sattım. Guitar Rig gerçekten bir canavar. Hiç bir şekilde ne cızırtı ne dip gürültü hiç bir pürüz yok. Bu Guitar Rig 3 Kontrol aleti harika bir ses kartı. Ben set olarak aldım.
toplam bana maliyeti 1000 lira civarına geldi. İçinden Cubase in son sürümü (Full), Kore Player (Full) ve Guitar Rig 4 (Full) sürümleri çıktı. İstanbuldaysanız, buyrun evimi ziyaret edin, yada bu haftasonu Taksim Caravan'da konserimize gelin. canlı canlı dinleyin kararınız inanki değişecek. Amfi yükünden kurtulacaksınız.
Loud 'N' Proud - Cumartesi saat 9 da Caravan Rock Bar ' da.. (azcık reklam
🙂 )