stevie_ray demiş ki:zetiman demiş ki:stevie_ray demiş ki:
Gövde natural miydi? Yoksa siz boyayı söktünüz mü? Bir de nitroselüloz mu gövde?
gövde blonde renginde ben bir işlem yapmadım. 40 yılın hatrına eskimiş biraz gitar oda hoşuma gidiyo zaten. evet boyası nitro
Sagolasin. Avatarindan belli zaten 🙂 Bakalim evladiyelik gibi duruyor ama ileride satmak istersem haber veririm. Sadece koprudeki paf pro yerine birseyler dusunuyorum simdi o kadar. Ondan sonra uzunca bir sure kullandirir herhalde kendini.smtzdmr demiş ki:ahmettombak ağzının tadını biliyorsun sen, çok sevdiğim alet bunlar çok fena can yakar, fazla kafa tutmaya gelmez 😉 Hayırlı günlerde kullanmak nasip olsun. Satmayı düşünürsen birgün haber verirsin 🙂
ahmettombak demiş ki:
Bu da benim yeni sevgilim.
ahmettombak demiş ki:Bu da yeni sevgilimin ustune aldigim kuma 🙂
ahmettombak demiş ki:
Bu da kumamın üstüne aldığım kuma 🙂
NomAmor demiş ki:Abi herşeyden önce o Fender Frontman 25R ne ya 😀 alıyosun araba parasında gitarları bu amfi sana şöyle bir Engl Invader 150 gibi bişiler lazım 😀
ahmettombak demiş ki:Herkese cok tesekkur ederim. Oncelikle belirteyim 25 yil ac kalmanin sefasini 3 yildir cekiyorum 🙂 Yurtdisina ciktik parayi bulduk simdi krizim tuttukca gitar aliyorum. Daha once de Jem 77Brmr, Js1200ca,Js1000bp vb alip satmistim. Gecenlerde yine dellendim elde ne var ne yok gitara yatiriyorum. Malmsteen den cok memnun kalmadim onu satacagim. Hedef olarak onume koydugum 3 gitar daha var. Jackson Soloist Sl1, Esp M-II Maple fretboard olan ve de Jem 7vwh. Bunlardan kelli daha gitar almam herhal. Amfi isine gelince pratik amfisi diye almistim zaten duvarlar ince ama aklimda bir Engl var onu alirsam cok yahsi olacak. Once az rahatlayayim amfi sirada zaten bu ekipmana frontman cok siritiyor. Bir de bugun kardes kardes resimlerini cektim cihazlarin onu koyayim 🙂
DaRtH_ErLiK demiş ki:ahmettombak demiş ki:Herkese cok tesekkur ederim. Oncelikle belirteyim 25 yil ac kalmanin sefasini 3 yildir cekiyorum 🙂 Yurtdisina ciktik parayi bulduk simdi krizim tuttukca gitar aliyorum. Daha once de Jem 77Brmr, Js1200ca,Js1000bp vb alip satmistim. Gecenlerde yine dellendim elde ne var ne yok gitara yatiriyorum. Malmsteen den cok memnun kalmadim onu satacagim. Hedef olarak onume koydugum 3 gitar daha var. Jackson Soloist Sl1, Esp M-II Maple fretboard olan ve de Jem 7vwh. Bunlardan kelli daha gitar almam herhal. Amfi isine gelince pratik amfisi diye almistim zaten duvarlar ince ama aklimda bir Engl var onu alirsam cok yahsi olacak. Once az rahatlayayim amfi sirada zaten bu ekipmana frontman cok siritiyor. Bir de bugun kardes kardes resimlerini cektim cihazlarin onu koyayim 🙂
Hayirli olsun, canavar gibi hepsi 🙂 Ben de ayniydim, TR'deyken ogrenciydik, karnimizi zor doyuruyorduk. Denk geldi ciktik yurtdisina, ozellikle mezun olup calismaya da baslayinca da gitar ve kitaba bir suru para verdim simdiye kadar. Gerci evli ve cocuklu olunca oncelikler de degisiyor tabi, onun icin onumuzdeki 1 yillik gitar kalkinma planinda gitar amfi vs yok (simdilik :twisted: ), ama olur da bir SLS3 denk gelir, kacirmam 🙂
Gaza geldim, ben de bir resim koyayim 😉 :
semizotu25 demiş ki:diğer atkadaşa frontman,sana digitech yakışmamış 😛
Peavey 6505 yada 6505+. Varsin clean'leri kotu olsun, diger herseyi cok iyi yapiyor 🙂 Yeni cikan 112 de ucuz bayagi.ahmettombak demiş ki:Yaw bana su aletlerle gidecek kutur kutur bir combo onerin de alayim bu utancdan kurtulayim.