Inu-Tashak demiş ki:unm;
o gitarın köprüsü ne öyle? kahler falan değil demi? 😛
Reeve demiş ki:Arkadaslar bolmek istemem ama.. Sadece ekipmanlar yazilsa ve yorum yapilmasa onlar uzerine ve hatta soru sorulacaksa ekipman sahibine o.m. atilsa daha guzel olmaz mi?
Aralarda yersiz yorumlara luzum yok bence ama siz bilirsiniz.
Orionzis demiş ki:ayaımın bas dusmanı les paulum =)
[/img]
Burdan en az bir kere ayağına düşürdüğünü çıkarıyoruz :mrgreen:Orionzis demiş ki:ayaımın bas dusmanı les paulum =)
bauglir demiş ki:ya bu ayağa düşme olayını nasıl başarıyosunuz ki? o kadar para bayılıp gitara, bi kilitli askı bişey almıyo musunuz? 🙂
😀😀😀.....Bu olay benim başıma genellikle stüdyoda geliyor.Orada kullana kullana eskimiş olan askılar olduğu için gitarın düşme ihtimali çok yüksek.Ama ben fazla takmıyorum hem gitar benim değil hemde ayağımda bot oluyor o yüzden çokta tın 🙂 😀vilekrueger demiş ki:bauglir demiş ki:ya bu ayağa düşme olayını nasıl başarıyosunuz ki? o kadar para bayılıp gitara, bi kilitli askı bişey almıyo musunuz? 🙂
üşengeçlikden.. bugün alıcam yarın alıcam diye bir yıl geçiyor.. benimde var sakat bi askı bikaç kere havada yakaladım.. bigün burnumu falan karıştırırken denk gelicek kötü olucak.. 🙂
Nokta, virgül, noktalı virgül... Bunlar gerçekten okuduğumuzu anlamada çok işimize yarıyor.Untouchable demiş ki:😀 😀 😀....ya benim basıma stüdyoada geliyo eskimiş askılar oluyor genellikle kullana kullana sonra cart gitar düşüyo o durumda bana koyan bişi yok adamın gitar zaten bot var ayama bişi olmuyo..çok tın yani 🙂 🙂vilekrueger demiş ki:bauglir demiş ki:ya bu ayağa düşme olayını nasıl başarıyosunuz ki? o kadar para bayılıp gitara, bi kilitli askı bişey almıyo musunuz? 🙂
üşengeçlikden.. bugün alıcam yarın alıcam diye bir yıl geçiyor.. benimde var sakat bi askı bikaç kere havada yakaladım.. bigün burnumu falan karıştırırken denk gelicek kötü olucak.. 🙂