Gitarını Göster Ey Turkrockcılar

Belçika'dan kuzenim gelmiş, evde bir Strat havası, hanım beni kapıya koyarmış 🎸🤣
IMG_20240927_190929.webp

Elimden 100' e yakın gitar geçti ama hiç birisi bu ikisi kadar mutlu etmedi. Gitar biraz şans işi, bazen markaya takılmamak gerekiyor. Çok denedim ettim sonunda buldum.

Fender Squier Telecaster Classic Vibe '50s
Fender Squier Stratocaster Kore 1996

167102 eklentisini görüntüle

Hocam çok güzel gitarlar. Bende Schecter Nick Johnston var ancak satmayı düşünüyorum. Squier için eski modellerde Çin - Kore ve Japon üretimi var. Siz araştırmış mıydınız? Tavsiyeniz ne yönde olur?

Hocam çok güzel gitarlar. Bende Schecter Nick Johnston var ancak satmayı düşünüyorum. Squier için eski modellerde Çin - Kore ve Japon üretimi var. Siz araştırmış mıydınız? Tavsiyeniz ne yönde olur?
Merhabalar.

Açıkçası çok araştırmadan aldım. Aldıktan sonra takviye yapacağım diye kafamda şekillendirdim. Custom Shop manyetikleri takınca kendine geldi gitar. Ton konusunda şanslı olduğumu söyleyebilirim. Zaten bana sürekli al ya da alma diye tavsiye veren @Gezginluthier sayesinde bu gitara kavuştum. Bazı Kore' ler iyi değil diye biliyorum biraz şans işi ama eski Squier hem Japon hem Kore' ler şu andaki çoğu gitarı silip süpürüyor. Alırken temiz olmasına bakın. Büyük konuşmayacağım ama sanırım evladiyelik bir gitarım olacak.

Geri