Hocam güle güle kullanın. Gitar standınızın markası nedir?Yeni bir arkadaşımız aramıza katıldı: Gibson LP Standart 60’s Inverness Green
175427 eklentisini görüntüle
Hocam güle güle kullanın. Gitar standınızın markası nedir?Yeni bir arkadaşımız aramıza katıldı: Gibson LP Standart 60’s Inverness Green
175427 eklentisini görüntüle
Çok teşekkür ederim. Standın markası Lastvoice, Yonka’dan almıştım.Hocam güle güle kullanın. Gitar standınızın markası nedir?
Gitarı bir softcase'e koyup getirmek suretiyle hardcase'i de bagaja verseniz, hardcase için ekstra ücret alırlar mıydı?Sevgili @metanoia ile aynı zamanlarda aynı yerden aldık sanıyorum, kendisi Pelham Blue bir Gibson Standard.
Merak edenler için yaz aylarında Dore'nin yaptığı indirimler sonucunda almaya karar vermiştim, fakat stoklarında 1 adet vardı (İzmir mağazalarında) aynı dönemde tatile gittim, döndüğümde maalesef satılmıştı. %39 gibi bir indirim ile 130.000 TL civarı bir fiyatı vardı.
Thomann'da da bu renk bulunmadığından Avrupa'da araştırmaya başladım ve Köln'de Music Store adında (çok jenerik bir isim) bir mağazada buldum. E-posta gönderdim maalesef cevap gelmeyince telefon ile aradım, çok nazik bir satış elemanı ile 10 dk. konuşma sonrasında gitarı ayırttım (ayırtırken herhangi bir ücret ödemem gerekip gerekmediğini sorduğumda niye almadığın gitar için ücret ödeyesin dedi, burada bir ürünü ayırtmak istediğimizde atacağımız taklaları düşünün).
İşin komik tarafı burada başlıyor, gitarin fiyatı 1998 EUR'du (bugünün kuruyla takribi 73.000 TL) çıkarken de 250 EUR (9.000 TL diyelim) tax refund aldım, gitar 64.000 TL gibi bir fiyata gelmiş oldu. Yaptığım ufak bir hesap sonrasında;
* Ankara - Amsterdam gidiş dönüş uçak bileti (dönüşte gitar için extra seat)
* 7 günlük konaklama
* 1 adet Dream Theater konser bileti
* orada harcadığımın bir kısmı
aradaki farktan karşılanmış oldu. 130.000 TL'lik fiyatın %39 indirimle olduğunu hatırlatmak isterim. Meraklıları için mağazadan da birkaç fotoğraf ekliyorum;
175521 eklentisini görüntüle 175522 eklentisini görüntüle 175523 eklentisini görüntüle 175524 eklentisini görüntüle 175525 eklentisini görüntüle 175526 eklentisini görüntüle 175527 eklentisini görüntüle 175528 eklentisini görüntüle 175529 eklentisini görüntüle 175530 eklentisini görüntüle 175531 eklentisini görüntüle 175532 eklentisini görüntüle 175533 eklentisini görüntüle
Normalde bir bagaj hakkınız oluyor - Amerika uçuşları ve business hariç sanırım- , onu kullanmazsanız almazlar ama her ne kadar ağırlık olarak düşük olsa da 2. bir parça olarak verebileceğimizi düşünmüyorum.Gitarı bir softcase'e koyup getirmek suretiyle hardcase'i de bagaja verseniz, hardcase için ekstra ücret alırlar mıydı?
Yapılabilir bence, 1 saat yol banaBiraz zorlasak Turkrock Köln buluşması yaparmışız 🙂 @anatolia999
Bana da 3 kişilik ve rezervasyon yapalım lütfen 😀 (@shnicx , @demonizer )Biraz zorlasak Turkrock Köln buluşması yaparmışız 🙂 @anatolia999
Kanguru diyarından yeni Ormsby gitarım
Ormsby Hype Elite - Copper Top
175782 eklentisini görüntüle
175783 eklentisini görüntüle
175784 eklentisini görüntüle