Can Vuruşante Bugün: 09:37 #11,301 metanoia demiş ki: Yeni bir arkadaşımız aramıza katıldı: Gibson LP Standart 60’s Inverness Green 175427 eklentisini görüntüle Hepsini görmek için tıklayın... Hocam güle güle kullanın. Gitar standınızın markası nedir?
metanoia demiş ki: Yeni bir arkadaşımız aramıza katıldı: Gibson LP Standart 60’s Inverness Green 175427 eklentisini görüntüle Hepsini görmek için tıklayın... Hocam güle güle kullanın. Gitar standınızın markası nedir?
metanoia 7 dakika önce #11,302 Can Vuruşante demiş ki: Hocam güle güle kullanın. Gitar standınızın markası nedir? Hepsini görmek için tıklayın... Çok teşekkür ederim. Standın markası Lastvoice, Yonka’dan almıştım.
Can Vuruşante demiş ki: Hocam güle güle kullanın. Gitar standınızın markası nedir? Hepsini görmek için tıklayın... Çok teşekkür ederim. Standın markası Lastvoice, Yonka’dan almıştım.
metanoia 6 dakika önce #11,303 @matik_5807 Çok teşekkür ederim, ben de çok severek bu renkte karar kıldım. Klasik renklere çok yanaşmak istemedim.
@matik_5807 Çok teşekkür ederim, ben de çok severek bu renkte karar kıldım. Klasik renklere çok yanaşmak istemedim.