Elma Guitars biliyorum takipteyim ancak maliyeti şu an yüksek benim için 🙂Merhabalar gitar tamamen Elma Guitars Ertan Elmalık tarafından yapıldı. Hatta o zamanlar cnc de yoktu Ertan beyde gövdeleri handmade şekillendiriyodu. Handwound single manyetikler 9.5 radius fotoğrafta tam belli olmamış ama sonic blue over sunburst heavy relic olarak yapılmıştı 2022’de. Zamanla rengi hafif değişiyor gibi 🙃 Bir relicsever olarak Türkiye’de gerçekten bu kadar güzel relic yapan birini daha tanımıyorum sanırım.Gerçekten custom shop seviyesinde yapıyor bu işi Ertan bey. Ayrıca sadece relic olarak da değil yaptı gitarlar tonal olarak çok kaliteli, kesinlikle atölyesine gidip bir tane elma deneyin.
175927 eklentisini görüntüle 175928 eklentisini görüntüle
Boydanı yok mu? 😁2017'de ara verdiğim müziğe, 2024'ün son günleri itibariyle tekrar dönüşümün fotoğrafıdır. Uzun zamandır ev gitaristliği için GTRS falan bakınırken Fender'de karar kıldım. Gün ışığıyla birlikte bir boydan da atarım 😀
Fender Player Plus Top HSS.
İlk izlenim fena değil, tatmin edici. Özellikle sapı beğenip aldım diyebilirim, yağ gibi akıyor. Belki ilerde manyetik modifiyesi yaparım sadece.
175959 eklentisini görüntüle
Sevdiğin ve bağ kurduğun bir gitarı sadece finish+relic için de götürebilirsiniz. Bu seçeneği de değerlendirin bence.Elma Guitars biliyorum takipteyim ancak maliyeti şu an yüksek benim için 🙂
Sevdiğin ve bağ kurduğun bir gitarı sadece finish+relic için de götürebilirsiniz. Bu seçeneği de değerlendirin bence.
Kestane gövdeyi tek başına tarttığım zaman oldukça hafif gelmişti bana. Ama gitarın toplamdaki ağırlığı yine 3.5 civarındadır.@barrios Hayırlı olsun,gitarın ağırlığı hakkında ne söyleyebilirsiniz?Alder gövdeye göre kestanenin tonal anlamda nasıl bir farklılığı olduğunu düşünüyorsunuz?
Güzel günlerde olsun 🙏Azak Guitars'dan yeni yıl hediyemi aldım az önce🙂
Atölyeden çıkmış en hızlı gitar; sipariş 18 Aralık🙂
Şanslıymışım; istediğim tipte bir gövde farklı bir boya ile hazırda varmış. Boyayı söküp Turkish coffee burst yaptılar.
Normalde standart Strat modellerinde 6 pin tremolo var, ben 2-point Wilkinson tremolo istedim. Ellerinde varmış iptal edilen bir projeden; birisi alıp teslim etmiş, sonra sipariş yarım kalmış (sanırım gövdenin de potansiyel sahibi idi..)
Sap da varmış hazırda, o da denk geldi.
Böylece ben de nihayet 22 perde, HSS ve traşlanmış neck plate olan düzgün bir Strata kavuştrum. Bu özelliklerdeki gitarlar genel olarak Endonezya, Japon olsun derseniz (yeni Yamaha Pacifica modelleri) fiyatlar uçuyor.
Bana 35 bin TL'ye mal oldu. 10 gün sonra son ayarlar için tekrar götüreceğim.
Çalımı rahat bir gitar. Tını olarak ilk defa otantik Strat soundunda bir gitarım oldu. Sap manyetiğinin tınısı muhteşem. Zaman içerisinde diğerlerine de alışabilirim belki🙂 Bana sorarsanız köprü JB istiyor🙂
Kestane gövde, maple sap, Brezilya rosewood. Manyetikler Azak guitars kendi sarımı. Turkish coffee burst, nitro selülöz cila. Sapta karbon fiber destek var (standartmış).
175979 eklentisini görüntüle 175980 eklentisini görüntüle
@barrios Abim hayırlı olsun güzel günlerde çal🙏Azak Guitars'dan yeni yıl hediyemi aldım az önce🙂
Şanslıymışım; istediğim tipte bir gövde farklı bir boya ile hazırda varmış. Boyayı söküp Turkish coffee burst yaptılar.
Normalde standart Strat modellerinde 6 pin tremolo var, ben 2-point Wilkinson tremolo istedim. Ellerinde varmış iptal edilen bir projeden; birisi alıp teslim etmiş, sonra sipariş yarım kalmış (sanırım gövdenin de potansiyel sahibi idi..)
Böylece ben de nihayet 22 perde, HSS ve traşlanmış neck plate olan düzgün bir Strata kavuştrum. Bu özelliklerdeki gitarlar genel olarak Endonezya, Japon olsun derseniz (yeni Yamaha Pacifica modelleri) fiyatlar uçuyor.
Çalımı rahat bir gitar. Tını olarak ilk defa otantik Strat soundunda bir gitarım oldu. Sap manyetiğinin tınısı muhteşem. Zaman içerisinde diğerlerine de alışabilirim belki🙂 Bana sorarsanız köprü JB istiyor🙂
Kestane gövde, maple sap, Brezilya rosewood. Manyetikler Azak guitars kendi sarımı. Turkish coffee burst, nitro selülöz cila. Sapta karbon fiber destek var (standartmış).
3000 TL bütçem var bu gitarı önerir misin. 🙂 Güle güle kullan abi.2024'ü bu arkadaşla kapattım, cephaneliğin son üyesi, mütevazi bir Ibanez Rg7321 🙂
175997 eklentisini görüntüle
Deneyimlerini bekliyoruz abi hayırlı olsun.Azak Guitars'dan yeni yıl hediyemi aldım az önce🙂
2024'ü bu arkadaşla kapattım, cephaneliğin son üyesi, mütevazi bir Ibanez Rg7321 🙂
175997 eklentisini görüntüle
Şu damarlı ağaç finish'i çok beğeniyorum. Fujigen yedi tellilerde de vardı. İyi günlerde çalın
HARİKA GÖRÜNÜYOR !!!