Modern bir relic çalışması yapılmış 👏Eve bir geldim ki ne göreyim gitar almadım ama yenilenmiş bir yaramaz tarafından. 🙂
176024 eklentisini görüntüle
Kargonuzu teslim etmek üzere yola çıktık lütfen açık adresinizi yazar mısınız? Bir gece ansızın geleceğiz. 🙂 Ağzımın suyu aktı ya. Heavy relic ne güzel olmuş.176074 eklentisini görüntüle
Bu da benden aile fotoğrafı.
Soldan sağa
1- Elma Guitars Heavy Relic Stratocaster
2- Fender Eric Johnson Signature Stratocaster
3- Gibson Les Paul 50th 1960 Reissue V2
185/500
4- Fender Yngwie Malmsteen Signature Rw Stratocaster
5- Fender American Original 60’s Stratocaster 176075 eklentisini görüntüle
Tabi buyrun her zaman kapımız açık 🙂.Heavy Relic gerçekten öyle ve en çok kullandığımda da o. İmkan olursa bir tane de heavy relic pink paisley over sunburst maple fretboard heavy relic( yazarken yoruldum 😪) yaptırma planım var.Kargonuzu teslim etmek üzere yola çıktık lütfen açık adresinizi yazar mısınız? Bir gece ansızın geleceğiz. 🙂 Ağzımın suyu aktı ya. Heavy relic ne güzel olmuş.
Perdeleri çıkardık. Sustain azaldı, nazal arttı. "Affordable" boyutlu kontrbas oldu kendileri 😅Evin yeni Fender'i. Kendisi ile deneysel yolculuklara açılacağız. Perdeleri ile vedalaşmalı mı? (Atkı, Gençlerbirliği atkısı)
175935 eklentisini görüntüle
Perfect.Bugüne kadar 50+ gitarın uzun soluklu sahibi oldum. Toplamda 400 - 500 farklı model gitarı da kaliteli mesai yaparak deneyimlemişimdir. Cidden bugüne kadar çaldığım en iyi gitar bu olabilir...
Önünde de yeni gelen Jackson 1986 San Dimas Custom Shop durmakta. Hatta afedersiniz bu gitarın Çemişgezek'te günbatımı manzaralı haline 2004 Clio parası isteyenler var. Ancak rahatlıkla söyleyebilirim ki, USA Jackson is USA Jackson. Ivır zıvır sıfatlarla gereksiz heyecanlara kapılmak, saçma sapan paralar ödemek çok yersiz. Güzeli elde iyi hissettiriyor, kimisi ağacının türü, ufak tefek donanımsal farklılıkları sebebiyle biraz daha "ev gibi" oluyor.
Gitar tam istediğim ayarlarda 12-60 tel ve C Std. akortta geldi. Ancak yine bi sıfırdan girer, ayarları yapar, devamında videolarım. 1-2 haftaya kanalda yayında olur.
176153 eklentisini görüntüle
Hocam varsa tişört linki alabilir miyiz acaba ?🙃Eski gitarını göster… ESP SV… asla benzeri gelmedi, Alexi filan hikaye.176156 eklentisini görüntüle
Emojinin altından Jason Newsted çıkacak gibi hissediyorum 🤔 Scooby Doo'daki maskeyi kaldırıp, "bu kimmiş" sekansıEski gitarını göster… ESP SV… asla benzeri gelmedi, Alexi filan hikaye.176156 eklentisini görüntüle
Bugüne kadar 50+ gitarın uzun soluklu sahibi oldum. Toplamda 400 - 500 farklı model gitarı da kaliteli mesai yaparak deneyimlemişimdir. Cidden bugüne kadar çaldığım en iyi gitar bu olabilir...
Önünde de yeni gelen Jackson 1986 San Dimas Custom Shop durmakta. Hatta afedersiniz bu gitarın Çemişgezek'te günbatımı manzaralı haline 2004 Clio parası isteyenler var. Ancak rahatlıkla söyleyebilirim ki, USA Jackson is USA Jackson. Ivır zıvır sıfatlarla gereksiz heyecanlara kapılmak, saçma sapan paralar ödemek çok yersiz. Güzeli elde iyi hissettiriyor, kimisi ağacının türü, ufak tefek donanımsal farklılıkları sebebiyle biraz daha "ev gibi" oluyor.
Gitar tam istediğim ayarlarda 12-60 tel ve C Std. akortta geldi. Ancak yine bi sıfırdan girer, ayarları yapar, devamında videolarım. 1-2 haftaya kanalda yayında olur.
176153 eklentisini görüntüle