Gitarını Göster Ey Turkrockcılar

176074 eklentisini görüntüle
Bu da benden aile fotoğrafı.
Soldan sağa
1- Elma Guitars Heavy Relic Stratocaster
2- Fender Eric Johnson Signature Stratocaster
3- Gibson Les Paul 50th 1960 Reissue V2
185/500
4- Fender Yngwie Malmsteen Signature Rw Stratocaster
5- Fender American Original 60’s Stratocaster 176075 eklentisini görüntüle

Hocam original 60’s in sap profilini merak ettim açıkçası. Beyzbol sopası dedikleri türden 🙂 çalması rahat bir gitar mı?

Hocam original 60’s in sap profilini merak ettim açıkçası. Beyzbol sopası dedikleri türden 🙂 çalması rahat bir gitar mı?
Spec olarak kalın C olarak geçiyor. Beyzbol sopası ye tabir edilenler yanlışım yoksa chunky les pauller ve fender U shape profiller diye biliyorum. Tabi bu c, u , v içlerinde de baya ayrılıyor. Kalın C olarak aşırı bir fark hissetmiyorum açıkcası öyle modern c ile aralarında uçurum yok bence gayet konforlu 9,5 radius bir sapı var.

Spec olarak kalın C olarak geçiyor. Beyzbol sopası ye tabir edilenler yanlışım yoksa chunky les pauller ve fender U shape profiller diye biliyorum. Tabi bu c, u , v içlerinde de baya ayrılıyor. Kalın C olarak aşırı bir fark hissetmiyorum açıkcası öyle modern c ile aralarında uçurum yok bence gayet konforlu 9,5 radius bir sapı var.
Şu anda buna en yakın Vintera serisi var benim denediğim hocam onlar da 7,25 radius, denediğimde değişik geldi.

Bu da benim 2018 - Squier Classic Vibe 60s.
Engguitar relic işlemlerini yaptı.
Eski rengi 3 color sun burst idi.

IMG_2738.webp
IMG_2739.webp

Geri