erenozy demiş ki:öhöm o degilde ? ibanez bana göre patates bir gitar. Model farketmez, ibaneze vereceğim paraya gider dan lastigini suntaya baglar calarım daha iyi heheh.
erenozy demiş ki:öhöm o degilde ? ibanez bana göre patates bir gitar. Model farketmez, ibaneze vereceğim paraya gider dan lastigini suntaya baglar calarım daha iyi heheh
erenozy demiş ki:
g-system demiş ki:Gövde CNC tezgahtan cıkıyor e sapta öyle.Yani custom olmadıkça handcrafted olmasının anlamı ne.
PhoibosApollon demiş ki:washburn'un en dandiginde bile handcrafted ibaresi var. :mrgreen:
hocam üye olman gerekmez imagehack a giriceksin gözat yapıcaksın resmi seçiceksin boyutunu seçiceksin host it yapıcaksın link i alıp koyucaksınSniperWolf demiş ki:bende gitarımı koymak istiorum nasıl yapcam abi? imageshack ya da photobucket e üye olup oraya yüklüycem resmlerı ama sonrasını bilmiorm? bilen yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler...
g-system demiş ki:@erenozy
Hand crafted in Korea
Bu yazıdan bu gitarın cort fabrikalarında yapıldığını anlıyoruz 🙂
Bende şu seri üretim gitarlardaki el yapımı olayını anlamıyorum.Gövde CNC tezgahtan cıkıyor e sapta öyle.Yani custom olmadıkça handcrafted olmasının anlamı ne.Selections yazarlar eyvellah ağacı falan özel dersin ama seri üretim gitarda hand crafted.Acaba bizim gitarlar havası alınmış non-ozon tüplerdemi üretiliyor hijyenik el değmemiş 🙂
savasokan demiş ki:arkadaşlar merak ediyorsanız youtube da fender factory yazıp çıkan videoda bi gitarın nası yapıldığını çok güzel gösteriyo 🙂
Imageshack'te bir yığın popup çıkıyor, en güzeli photobuckete üye olacaksın, sonra resmi oraya upload edip resmin altındaki url linkini kopyalayacaksın. Sonra cevap atarken cevap kutusunun üzerindeki img ikonuna bir kez tıklayıp yanına linki yapıştıracaksın sonra bir kez daha img ikonuna tıklayıp cevabı göndereceksin.strinzi demiş ki:hocam üye olman gerekmez imagehack a giriceksin gözat yapıcaksın resmi seçiceksin boyutunu seçiceksin host it yapıcaksın link i alıp koyucaksınSniperWolf demiş ki:bende gitarımı koymak istiorum nasıl yapcam abi? imageshack ya da photobucket e üye olup oraya yüklüycem resmlerı ama sonrasını bilmiorm? bilen yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler...
Yok daha bitmedi yapımı.Erren demiş ki:jammoreye pembe strat geldimi?merak içindeyim.
ehuheueh, war ya dostum sen forumda polemik istiosan baya uçmuşsn. puahahahsecks demiş ki:niye bu forumda herkes olgun davranır oldu artık? şöyle ağız tadıyla bi kavga göremiyoruz ne zamandır. mesela gönül ister ki birisi çıksın erenozy'e hitaben:
"ehuheueh, war ya dostum sen amerkan ceksınla kıyaslyrsn baya uçmuşsn. puahahah"
gibi bişeyler yazsın, herkes birbirine girsin, araya cortçular, ibanezciler karışsın, ortam iyice şen olsun 🙂
alınmayın darılmayın, şaka yapıyorum 😆 ikinizin peavey'i de çok güzel. ama explorer sever bir adam olarak o şekle explorer denmesine karşıyım.