deanı satabilirim her an 🙁
halilpazarlama demiş ki:deanı satabilirim her an 🙁
halilpazarlama demiş ki:abi dean kardeşin benimde borç var satalım diyom yanaşmıyo velet , vallaha sıfır 2500 ytl ama hiç düşünmedim.parayı babam vermeseydi ben çoktan el koymuştum
🙂
evet bende şu anda bi amfi ve 2 gitar kaldı.onlarıda satarsam atacam kendimi hiltonun tepesinden.enver demiş ki:halilpazarlama demiş ki:abi dean kardeşin benimde borç var satalım diyom yanaşmıyo velet , vallaha sıfır 2500 ytl ama hiç düşünmedim.parayı babam vermeseydi ben çoktan el koymuştum
🙂
abı o gıtar cok guzel ama ya kıyılırmı masallah dıyelımde umarım halledersın para durumlarını ben 2tane padal sattımda nevrım dondu baya baya alısıyorum ekıpmanıma bırak boyle bır gıtarı elden cıkartmayı.. uamrım hallolurda gerek kalmaz satıs olayına
halilpazarlama demiş ki:evet bende şu anda bi amfi ve 2 gitar kaldı.onlarıda satarsam atacam kendimi hiltonun tepesinden.enver demiş ki:halilpazarlama demiş ki:abi dean kardeşin benimde borç var satalım diyom yanaşmıyo velet , vallaha sıfır 2500 ytl ama hiç düşünmedim.parayı babam vermeseydi ben çoktan el koymuştum
🙂
abı o gıtar cok guzel ama ya kıyılırmı masallah dıyelımde umarım halledersın para durumlarını ben 2tane padal sattımda nevrım dondu baya baya alısıyorum ekıpmanıma bırak boyle bır gıtarı elden cıkartmayı.. uamrım hallolurda gerek kalmaz satıs olayına
aynen benim babamın görüşleride böyle.satma olm çok mal alıp-satmak iyi bişey değil der.gençliğinde mal alıp satarken dolandırılan,kandırılan çok kişi görmüş 🙂Erren demiş ki:benim babamda satma hiç bir şey diyor işine yaramıyorsa bile koy bi kenarda yenisini alim eskisi dursun ama satma diyor ...
secks demiş ki:yeniden aldırırsınız diye korkuyorlardır 🙂
ZebulaH demiş ki:Birde az para harcayınca bile dalacakmış gibi bakan babalar var. 🙂
Vine_Inlay demiş ki:Sevgilisi olmayan erkekler daha çok gitar değiştiriyomuş üstadlarım, ne diyosunuz bu duruma... 😆 :metalhead
Bi de Türkiye şartlarında bi öğrencinin eski gitarını satmadan yenisini alması zor bi durum. "Biz böyle değiliz, hayat böyle" yani...
halilpazarlama demiş ki:valla ben zaten ne aldıysam kendi paramla aldım ondan kimse karışamıyo.tabi aynı şekilde de borç ödeme durumundada yalnız kalıyorum para bulamayınca satıyorum.şimdi ben evlilik hazırlığı için eşya alırken boss gt8 alıp çeyizdeki eşyaların arasına karıştırıp dvd player diye yutturacaktım ama anladılar.kıyamet koptu tabi.bunu alcağına ütü falan alsaydın ya dedi annem bi an durup düşündüm ben nerdeyim diye 🙂