O konuda kendi içimde baya çatistim. Ama sonuç olarak meet and greet olayına gitmemeye karar verdimAh bir de Mustaine'e imzalataydın süper olurmuş...
O konuda kendi içimde baya çatistim. Ama sonuç olarak meet and greet olayına gitmemeye karar verdimAh bir de Mustaine'e imzalataydın süper olurmuş...
maraş sanayide tanıdığım iyi bir boyacı var, isterseniz yönlendireyim 😂Ben de güncel halini paylaşayım. Üst eşiği kemikle değiştirdim şimdilik sadece.
Andırın espiri 😂😅😅😅maraş sanayide tanıdığım iyi bir boyacı var, isterseniz yönlendireyim 😂
Yerim o camo yu öyle havalı duruyor ki ya...
Manyak iyi gozukuyor, renk supermis. Gule gule cal.Sire S5 Larry Carlton. Galiba dünyada ilk ben aldım.? Hiçbir yerde ne bir incelemesi var ne herhangi bir fotoğrafını gördüm. NAMM'da bile gitarı eline alan olmamıştı. Daha elime ulaşmadı Milano -> Antalya...
Çok teşekkürler , renk benim de beklediğimden çok iyi çıktı. Squier cv yerine tercih ettim çok da iyi karar verdiğimi düşünüyorum kilitli burgular + sapı da çalımı da keyifliyse deme keyfime...Manyak iyi gozukuyor, renk supermis. Gule gule cal.
Masif gövdeli modellerden sanırım. Bende kontrplak gövdeli var onun tonu bile bütün gitarlarımdan daha güzel 🙂Elimden 100' e yakın gitar geçti ama hiç birisi bu ikisi kadar mutlu etmedi. Gitar biraz şans işi, bazen markaya takılmamak gerekiyor. Çok denedim ettim sonunda buldum.
Fender Squier Telecaster Classic Vibe '50s
Fender Squier Stratocaster Kore 1996
Bize buzdağının görünen yüzünü gösterme, derinine inelim konununBen maziyi unuttum,
Hatırlatma bir daha.
Aşkı gömdüm içime,
Sen de sakla toprağa.
167143 eklentisini görüntüle
Bize buzdağının görünen yüzünü gösterme, derinine inelim konunun