Yanıyor alet. Hayırlı olsun Murat hocam.Bir çocukluk hayalim daha gerçekleşti.
Gibson LP standard bourbon burst eklendi.
167588 eklentisini görüntüle
Bir çocukluk hayalim daha gerçekleşti.
Gibson LP standard bourbon burst eklendi.
167588 eklentisini görüntüle
Affetme.Sağdaki KM-7 gerçekten çok hoş gözüküyor,ikinci elde bulabilsem affetmezdim
Ben bu ilanı siz gönderene kadar farketmedim.Forumda ilanların güncelliği ve ilan sahibinin geri dönüşü her zaman olmayınca ister istemez görmek zorlaşıyor.Yakın zamanda bir alternatifine denk gelmeyi ummaktan başka çare yok benim için.Yine de teşekkür ederim.Affetme.
Konu 'Schecter Keith Merrow KM-7 mk-III Artist 7 telli gitar (Lundgren M7 pickups)' Satılık - Schecter Keith Merrow KM-7 mk-III Artist 7 telli gitar (Lundgren M7 pickups)
Edit : Gitar @solitude71'inmiş. Hocam kapasana ilanı kafalar karışmasın 😊
Gövde Ağacı | Akçaağaç |
Gövde Cilası | Parlak Polyester |
Gövde Şekli | Precision Bass |
Sap Ağacı | Akçaağaç |
Sap Cilası | Parlak Üretan |
Sap Şekli | "U" Şekli |
Tel Boyu | 34" (86.36 cm) |
Tuşe Ağacı | Akçaağaç |
Tuşe Yarıçapı | 7.25" (184.1 mm) |
Perde Sayısı | 20 |
Perde Boyutu | Jumbo |
Üst Eşik | Sentetik Kemik |
Üst Genişliği | 1.615" (41.02 mm) |
Sap İşlemesi | Siyah Noktalar |
Orta Manyetik | Seymour Duncan SPB-4 |
Kontroller | Ana Volum, Ana Ton |
Manyetik Konfigürasyonu | S |
Köprü | Fender HiMass |
Kaplama | Nikel / Krom |
tüm ilanlarım güncel ve hemen dönerim... bazen kısmetini kendin araman gerekiyor, ben bazen ilan görmesem de şöyle bir karıştırırım bakalım denk gelir mi diye 🙂Ben bu ilanı siz gönderene kadar farketmedim.Forumda ilanların güncelliği ve ilan sahibinin geri dönüşü her zaman olmayınca ister istemez görmek zorlaşıyor.Yakın zamanda bir alternatifine denk gelmeyi ummaktan başka çare yok benim için.Yine de teşekkür ederim.
bazen hemen kapatmıyorum... yorum olur, resim olur.. ne bileyim bir süre dursun belki bir şey merak eden vardır... Satıldı diyorum her halükarda mesaj olarak.Affetme.
Konu 'Schecter Keith Merrow KM-7 mk-III Artist 7 telli gitar (Lundgren M7 pickups)' Satılık - Schecter Keith Merrow KM-7 mk-III Artist 7 telli gitar (Lundgren M7 pickups)
Edit : Gitar @solitude71'inmiş. Hocam kapasana ilanı kafalar karışmasın 😊
sipariş ettikten sonra ne kadar sürede elinize geçti acaba?Uzun bir süredir yolunu gözlediğim gitarım sonunda elime geçti. Fotoğraflarını anca paylaşabildim.
Her bir noktası ve ergonomik dokunuşu özellikle ölçülüp biçilip konuşulmuş çok özel bir gitar olarak elime geçti.
Karşınızda Ave Guitars yapımı Atlas
Özellikleri:
Body: Korina
Neck: Laminated Maple and Wenge
Top: Poplar burl
Fingerboard: Ebony
Frets: Stewmac stainless steel
Radius: 12”-16” comp radius
Scale: 25,5”
Inlay: Mother of pearl
Bridge: Tan Bridges
Pickups: Fishman Fluence Tosin Abasi
Weight: 2.6 kg
@AveGuitars @Trcustompaints, Ellerinize sağlık
Kabaca 6 ay sürdü ancak yoğunluklarına ve tedarik sürelerine göre bu süre baya değişiyor. En isabetli yaklaşık süreyi ancak kendilerinden öğrenebilirsiniz.sipariş ettikten sonra ne kadar sürede elinize geçti acaba?
"ortalama" 6 ay diyebilirim ben de. Seçilen komponentler, özel istekler (inlay vs) de etkiliyor tabi ama ortalaması busipariş ettikten sonra ne kadar sürede elinize geçti acaba?