bir göz atayım ona. cevabınıza göre seçenekler arasından takamine dediğinizi düşünüyorum 🙂Forumda üst kapağı masif bir takamine vardı, ben alacaktım kısmet olmadı. Satılmadıysa bi bakın isterseniz 🙂
En baştan beri takamine bakıyorum ancak LAG da epey beğenilmiş. takamine'nin giriş modelini almaktansa Lag'ın bir nebze daha üst modelini mi alsam dedim misal t270dceTakamine, Akustikte markası belli ve tutulan her zaman alıcısı olan bir marka. Fender, akustikte iddalı değildir. Diğer markayı ise teknik detayları güzel fakat ilk defa duyuyorum.
Eğer gitar sizin için kalıcı olacak ve satmayacaksanız, hangisinin sesini-ergonomisini beğeniyorsanız onu alın. Elden çıkartmak istediğinizde bence LAG sizi zorlar ve zarar edersiniz.
Gitarla ilgili bilgim sıfıra yakın washburn’u de bilmiyorum o yüzden :/ ama hafta içi zuhal’e gittiğimde bu modeli de soracağım teşekkürler 🙏🏻
Hocam tonunu begeniyorsan alinir. Sahsen ben klavyesini cok rahat bulmustum. Tavsiye ederim. Iyice dene içine sinerse alMerhaba arkadaşlar. 650-700 lira civarında Takamine akustik gd10 ns alınır mı? Teşekkürler