yaklaşık iki yıldır t&t sister suntadan bir gitar kullanıyorum artık değiştirme zamanı geldi 800 tl bütçem var hss yada h.h gitar almak istiyorum fakat hangi markalardan uzak durmalıyım hangi markaları denemeliyim tavsiyeleriniz nelerdir
2. el temiz güzel bir ibanez, ltd veya cort bulabilirsin.yaklaşık iki yıldır t&t sister suntadan bir gitar kullanıyorum artık değiştirme zamanı geldi 800 tl bütçem var hss yada h.h gitar almak istiyorum fakat hangi markalardan uzak durmalıyım hangi markaları denemeliyim tavsiyeleriniz nelerdir
ltd st213 bakabilirsin 2. el.... Müzik tarzım duman seksendört vb gruplar
Bir arkadaşım için gitar arıyoruz.
2 Özelliğe dikkat ediyoruz
1- American strat gibi geniş ton yelpazesi olmalı genelde blues rock ağırlıklı
2- Jak girişinin gitar üzerinde olmaması bknz:
115886 eklentisini görüntüle
2.el alacağız
Turkiyede %60a satmadigin sürece alıcı bulmaz ama yurtdışında tamamen piyasasına göre. O ülkede hiç 2. El platformu yok mu? Veya reverbden örnek alabilirsiniz.Nerede sormam gerektigini bilmedigim icin burada soruyorum. Elimde satmak istedigim yaklasik bir yil önce aldigim ter temiz ve sorunsuz bir Ibanez var. Bu gitarin 1. el fiyati yaklasik 1300 euro. Sorum, bu gitari 1. el fiyatina kiyasla yuzde kac daha ucuza satmaliyim? (yurt disinda yasiyorum)
Başka alternatif öneriniz var mı acaba ? Bütçe 10 bin kadar yüksek değil 🙂Musicman Silhouette Special
Jackson dk 2 h s s öneririm. geniş bir ton yelpazesi vardır. Japon olanlar sizin fiyat aralığınızda. Uzun yıllar kullandım. Bence temiz bulursan kaçırma.Musicman Silhouette Special
Yanı aradığınız ton strat tonuysa sırf jack girişi önde diye başka gitar almayın. Meksika bir strat alın. Güzel hss sss stratlar var.Başka alternatif öneriniz var mı acaba ? Bütçe 10 bin kadar yüksek değil 🙂
Max ikinci el olarak 2 bin diyelim, american strat gibi kısmını sadece geniş ton yelpazesi anlamında söyledim
Hocam öndeki jack girişi estetiği aşırı bozuyor yaYanı aradığınız ton strat tonuysa sırf jack girişi önde diye başka gitar almayın. Meksika bir strat alın. Güzel hss sss stratlar var.