İkinci el cort bakabilirsin. fiyat performans olarak güzel les paulleri var. deneyerek almanı tavsiye ederim. kore üretimi bulabilirsen onlar daha güzel gitarlar. cort deyip geçme gerçekten güzel gitarlar denk gelebiliyor. sx de ucuz ve çin malı gitar ama millet bayıla bayıla çalıyor.Sağolun cevap için, amacım anlayabileceğiniz üzere her yola giden bir gitar almak ve les paul kasalar da biraz ilgimi çekmiyor değil. Cort'un les paulleri sizce nasıldır ? Çünkü cortların forumda kötü bir imajı var ve epiphonelar uçmuş durumda fiyat olarak.
2000-3000 civarında epiphone dot’
O ilanın sahibi bu sitede üye zaten🙂 Ama işte ikinci el işime gelmiyor.bu arada aklıma şimdi geldi ibanez’lerin hollow body gitarları da çok güzeldir. mesela şu ilana bir bakın. 520313249
ikinci el dünyasına hiç girmek istemiyorum teşekkürler tavsiyen içinİkinci el alacaksan o fiyata üst düzey meksika düşürübelirsin.
Vox hdc77 var sarı sitede, eski gitarım. Güzel ve ağırlığı oldukca hafifti fiyatı da uygun. Aslında elime nakit geçerse ben almayı düşünüyordum ama görmüşken önereyim dedim 🙂Arkadaşlar, kullanıp memnun kaldığınız ve şu anda piyasada bulunan orta seviye caz kasa (tam veya semi hollow) gitarlardan tavsiye verebilir misiniz ?
Özellikle:
bir gitar bakıyorum.
- 2000-3000 TL bandında
- Hantal/çok ağır olmayan (Bigsby tremolo filan da olmasın...)
Nakit almak işime gelmiyor şu ara, o nedenle sıfır bakıyorum. Ama baktım ki sıfır aldığıma değmeyecek, ikinci el kaliteli bir şey de düşünebilirim.
Boş verin derim🙂 1 ay önce açılmış konu, sahibi de ortalarda yok. Asıl başlığa birleştirilmesi gerekirmiş zaten🙂500-600e sxler var sıfır. İkinci elleri de 350 lira gibi o fiyatlara bulunuyor. O bütçelerde iyi bi gitar. İkisini de denedim squierin klavyesi daha rahat geldiği için onu kullanıyorum ben