Hayırlı olsun. Gitarların sıfırı arasındaki fiyat farkı 1000 lira. Manyetikler farklı gibi duruyor, 2 gitarın do re sayfasına da baktım aynı şekilde açıklamamışlar manyetikleri. Farklı manyetikler olabilirler yani, bir de akçaağaç gövde üst kapağı farkı var gitarlar arasında. Custom'ın görünüşü daha güzel, başka fark var mı bilemem ama fiyat farkı bunlardan kaynaklanıyor olabilir.
Aslında harcayacak çok paranız yoksa sıfır gitar almak bana çok mantıksız geliyor. Bilmiyorum, ben hep deneyerek öğrenme taraftarıyım ve böyle de öğrendim. İkinci el ile sıfır arasında donanımsal bir sıkıntı yoksa tek fark görünüş oluyor. Neden 2000 liraya beni sonsuza kadar götürecek Japon yapımı bir Ibanez almak varken gidip daha alt seviye bir gitar kullanayim ki ? Bir iki tane de çiziği olsun o kadar arkasında görünmeyen yerde ki o bile ilana bağlı, çiziksiz bile bulma şansınız var.
PRS SE Custom 24 - En Uygun PRS Gitar Fiyatları sahibinden.com'da - 516788966 Bunu alsaydınız çok daha mutlu olabileceğinizi düşünüyorum.
Ibanez rgr 465m (açıklamayı kesinlikle okuyun) - En Uygun Ibanez Gitar Fiyatları sahibinden.com'da - 506693284
İBANEZ RGAIX6FM İRON LABEL ELEKTRO GİTAR - En Uygun Ibanez Gitar Fiyatları sahibinden.com'da - 527657663
Ibanez rgt6exfx - En Uygun Ibanez Gitar Fiyatları sahibinden.com'da - 524203576
Bu tarz şeyler de alabilirdiniz. Bu arada söyleyim 3 yıldır ikinci el gitar kullanıyorum, ortalama 6 ayda bir gitar değiştiririm ve bazen 2 bazen 3 gitarım olur aynı anda. Elimden 15 tane gitar geçmiştir hiçbirinde de kötü bir hasar yoktu, manyetiği falan bozuk değildi. Hepsini de tek başıma aldım, sağına soluna baktım çatlak yoksa amfide denediğimde de anormal ses vermiyorsa aldım. İnsanlar sanıldığı gibi hasarlı gitarlarını satmıyorlar yani ikinci elde
🙂 Canınız sıkıldığında zararınız olmadan satma imkanınız da var ikinci el alırsanız.