Amfi mikrofonlama dışında, kayıt olayını doğrudan prosesörle düşünüyorsanız, geriye 2 seçenek kalıyor.Yazmayı unutmuşum kayıt imkanı da olursa çok daha iyi olur hocam. Buna istinaden başka bir öneriniz var mı acaba?
Pocket Pod ile de kayıt yapabilirsiniz. Line in'den giriyorsunuz. Daha teknolojik birşey olsun, ses kartı gibi de davransın derseniz. Pod XT ve üstüne doğru gitmeni öneririm. USB ile bağlanıyor ve ses kartı gibi davranabiliyor. Amfi modellemesi olarak XT, pocket'dan 3 kat filan daha iyi diyebilirim. Pocket pod güzel ve minik bir ürün fakat ton yazması zor olabiliyor. ancak PC ile birlikte kullanıp, ayarları software'den yaparsanız kolay oluyor, usb'si var fakat sadece midi kontrol olarak çalışıyor.
Sağlam bi şey istiyorsanız para biriktirip line 6 hd 500 almanizi oneririm. Gitatra bulastigimdan beri ilk kez calmaktan keyif bu kadar keyif aliyorum. Daha ekonomik olsun dersen zoom g3 öneririm. Yine ses kartı gibi davranarak pc den kayit alabiliyorsun. Fiyat performans ürünüdür.
Kulaklıkla ilgili tavsiyeniz sadece prosesör kullanırken mi geçerli çünkü ben evde amfimle çalışırkende kulaklık kullanıyorum herhangi bi zararı eksi yönü var mıdır?Pek bir kötü tonları vardır ama kayıt için Boss ME-25 olabilir. Bu arada kulaklıkla çok uzun süreler çalışmayın.
Her anlamda, müzik dinlerken bile. Çok fazla kulaklık kullanmak geçici işitme kaybına yol açabiliyor. Geçenlerde bu durumu yaşayan bir forum kullancısı vardı. Konuyu araştırabilirsin.Kulaklıkla ilgili tavsiyeniz sadece prosesör kullanırken mi geçerli çünkü ben evde amfimle çalışırkende kulaklık kullanıyorum herhangi bi zararı eksi yönü var mıdır?
Peki line 6 nın hangi modelini tavsiye edersiniz.Facebookta da bir konu açmıştım send return olmasına gerek yok drive ı tubemanden kullanacağın için dediler kafam karıştıTubeman dan sonra tonunun organikliğini muhafaza edecek bir prossesör gerkli. Zoom vasat kalır. Send- return bağlatısı sağlayacak Line 6 dan aşağı düşme. Ben olsam TC electronic ürünlerini AD/DA çeviricilerinin kalitesi ve sinyali paralel işlemesi nedeniyle öncelikli tercih ederdim.