sanırım öyle olucak jsadfasdfSen de mi ID Core'u bırakıyorsun? 😀
sanırım öyle olucak jsadfasdfSen de mi ID Core'u bırakıyorsun? 😀
prosesörü alıp direk amfisiz kulaklıkla kullanabilir miyim?Kullanım amacını da yazarsan daha fazla öneri alabilirsin. Sadece efektler için mi alacaksın, yoksa drive, efekt hepsi için mi istiyorsun vs. Kullanacağın amfi de önemli. Normal transistörlü bir amfi ile kullanacaksan prosesör pek çok anlamda işini görür. Ama prosesörü modelleyici bir amfi ile kullanırsan, işler çok karışır, performans alamazsın.
Kullanabilirsin.prosesörü alıp direk amfisiz kulaklıkla kullanabilir miyim?
prosesörü alıp direk amfisiz kulaklıkla kullanabilir miyim?
Kullanabilirsin.
prosesörü alıp direk amfisiz kulaklıkla kullanabilir miyim?
Kirk Hammet Signature çok iyi diyorlar.
Gcb95 al geç. Klasik. Başlangıç için iyidir, sıkılırsan da kolay satarsın. Biraz daha paran varsa 95Q ya da 535Q modellerine de bakabilirsin.
İkinci el crybaby Gcb95 ile artec apw fiyatları hemen hemen aynı. Hangisini tercih etmeli?Artec apw 5 almış idim. Ucuz olması cezbetti ve gayet güzel pedal. Hem bas gitarla hem elektro gitarla kullanılıyor olması da güzel bir özelliği.
O zaman crybaby tercih etmenizi öneririm. Marka olması needeniyle elden çıkarak olursanız da daha kolay olur.İkinci el crybaby Gcb95 ile artec apw fiyatları hemen hemen aynı. Hangisini tercih etmeli?
Onu da çok merak ediyorum.Canlı olarak denedin mi dostum?Abi ben DVMARK MULTIAMP a hayran kaldım. Al aleti direk 4x12 kabine gir ve aynı anda bilgisayara bağla kayıt yap. İkinci el fiyatları axe fx ultra ayarında. Bütçeni de zorlamaz. Bu seçeneği de bi düşün bence.