Niye öyle diyorsun!! Adamın elinde nur vardır belki de 🤣🤣Ondan 2. el bir tane var fiyatını 250 vermiş. Sıfırı 240 lira 🙂
Niye öyle diyorsun!! Adamın elinde nur vardır belki de 🤣🤣Ondan 2. el bir tane var fiyatını 250 vermiş. Sıfırı 240 lira 🙂
+1He yok, kullanmadım onu. Ancak şunu açıkça söyleyebilirim ki çok karakteristik özelliklere sahip pedallar için mutlaka bir video, bir demo izleyerek karar verin. Ben kendi adıma klon işlerinde kesinlikle güvenmem. Birinin yorumuna göre de hareket etmem.
kasa farkının yanında classic olan rahatça modifiye edilebiliyor kullanılan malzemelerden dolayı, diğerleri uğraş gerektiriyor.Big Muff, Big Muff little, Big Muff Pi bu 3ü arasındaki farklar nedir? Sanki Big Muff daha iyi bir seçim olacak proco rate göre.
Sen de mi ID Core'u bırakıyorsun? 😀Merhaba herkese max 400tl 2. el yada 0 prosesör almak istiyorum aklımda vox stomp 2g var ama yinede açmak istedim bu konuyu pek bilgim yok prosesör konusunda.
öylesine dedim modifiyeyi, zorunlu bir şey değil, ama smd olması kendisini sınırlamış oluyor benim gözümde. Bir sürü farklı big muff devresi var, ve her parçanın tona ne gibi etkisi yaptığını gösteren rehberler var;Modifiye ne için? Ton olarak arada fark mı? Yada hangisini almam mantıklı olur? Gilmourish sitesini biliyorum. Orda da çok önerilmiş bu pedal. Birde amfide ki ts devresiyle big muff iyi iş yapar gibime geliyor.
kasa farkının yanında classic olan rahatça modifiye edilebiliyor kullanılan malzemelerden dolayı, diğerleri uğraş gerektiriyor.
eğer bakmadıysan gilmourish sitesini incelemeni öneririm, biraz butik odaklı ama belki bir fikir verir
Big Muff |
Hiç aslını deneyemedim Rus versiyonların, ama satın alanları gördüm benden önce davranıp. Çok pahalılaştılar, aslını almaktansa butik veya klonunu almak daha mantıklı olabilir.Bana bariz bir şekilde rus versiyonu şahane geliyor. Ondan bulmak lazım!