Line6 M9.Peki line 6 nın hangi modelini tavsiye edersiniz.Facebookta da bir konu açmıştım send return olmasına gerek yok drive ı tubemanden kullanacağın için dediler kafam karıştı
Line6 M9.Peki line 6 nın hangi modelini tavsiye edersiniz.Facebookta da bir konu açmıştım send return olmasına gerek yok drive ı tubemanden kullanacağın için dediler kafam karıştı
Peki line 6 nın hangi modelini tavsiye edersiniz.Facebookta da bir konu açmıştım send return olmasına gerek yok drive ı tubemanden kullanacağın için dediler kafam karıştı
DG Stomp amfi similasyonları açısından iyi bir seçim olabilir. Ancak, effect açısından beklentilerin altında kalabilir. Arkadaşın effect aradığını düşündüğümüzde fiyat performans açısından iyi bir tercih olmadığını kabul etmek gerek.Az önce satılık ilanlarında Yamaha DG Stomp gördüm. Her zaman denk gelmez. Ben tavsiye ederim.
Açıkçası ilk defa tam tersini savunan çıktı. Ben DG Stomp için her zaman modülasyon ve delay yönünden övülen bir cihaz olarak ün yaptığını duydum ve gördüm.DG Stomp amfi similasyonları açısından iyi bir seçim olabilir. Ancak, effect açısından beklentilerin altında kalabilir. Arkadaşın effect aradığını düşündüğümüzde fiyat performans açısından iyi bir tercih olmadığını kabul etmek gerek.
Açıkçası ilk defa tam tersini savunan çıktı. Ben DG Stomp için her zaman modülasyon ve delay yönünden övülen bir cihaz olarak ün yaptığını duydum ve gördüm.
Yanlış link göndermişim. 🙂Göndermiş olduğunuz link Yamaha UD Stomp. Yamaha UD Stomp kullanmıştım yıllar önce... Çok kalite bir alet olup bulması zordur. Ancak, satışta olan DG Stomp... Kendisi amfi modellemeleri ile ün yapmıştır. Koleksiyonumda 1 adet mevcuttur. 🙂
Hocam kulaklık ya da monitörle kullanırım sahnede de direx mixere giriş yaparım diye düşünüyorumPower amfiye mi gireceksiniz yoksa kulaklık ya da monitor mü kullanacaksınız?
Bütçeyi belirtmiş miydiniz?Hocam kulaklık ya da monitörle kullanırım sahnede de direx mixere giriş yaparım diye düşünüyorum
Hocam bu önerdikleriniz daha çok stüdyoda kullanmalık rack cihazlar sanki. Bana pedal lazımHem içerisinde ses kartı olması, hem send return olması, hem de kulaklık çıkışlarının iyi olması açısından bütçenize göre, pod x3 pro, pod hd pro ve boss gt pro'yu öneririm.
Hocam açıkcası 700 800 bana fazla. Mesela zoom g3 700 lira civarlarında falan. İkinci el alırım diye düşünüyorumBütçeyi belirtmiş miydiniz?