Boşver ESP'yi, Gibson'u. (Fender'e laf yok. 🙂) O paraları vereceğine bir EBMM, bir Jackson al. 🙂 Değil mi Hakan hocam, Tunç hocam? ESP nedir yahu, arabalarda kullanıyolla. 🙂 @hackeiommi @tunckkYoooo böyle olmaz🙂 bi gibson bi esp ahdım var yada fender🙂 para var ama kıyamıyom be abi🙂
@tahaure doğru yoldasın aynen devam, değilmi @HmzGkgz kardeş🙂Boşver ESP'yi, Gibson'u. (Fender'e laf yok. 🙂) O paraları vereceğine bir EBMM, bir Jackson al. 🙂 Değil mi Hakan hocam, Tunç hocam? ESP nedir yahu, arabalarda kullanıyolla. 🙂 @hackeiommi @tunckk
Valla ESP alırsa hiç de iyi değil. 🙂 İsterseniz takaslayalım, gerçi Suhr'cular peşimi bırakmıyor ama. 🙂
Vermiyceem vermiycem benim değil mi vermiycem. 🙂Sen dinleme bu @HmzGkgz ü, Mesanın Türkiye ajanıdır zaten 🙂 Sen kafana göre takıl, uyma böyle kaka adamlara 🙂
🙂🙂🙂🙂🙂Vermiyceem vermiycem benim değil mi vermiycem. 🙂
bir de şunu dene belki bu üzerine olurÇok kötü bir kayıt yahu. "Gerçek fuzz bu değil" diyesim geldi 🙂
bir de şunu dene belki bu üzerine olur
Cık, bu da olmadı 😀
Anlaşılan fuzz'ın Stoner, Sludge tarzlarındaki kullanımı beni sarmıyor. Kulağım da -David Gilmour sağolsun- daha overdrive tavırlı fuzzlara alışkın sanırım.
Gerçi bunun Burn tarafı ilginç geldi bana. Aslında daha vintage tarzlara da gidecek bir pedal gibi duruyor.
bak bu tam senlik 01:58
Demo biraz kısa olmuş sanki ama evet, beğendim.