Boss GE7 hiç kullanmadığım için yorum yapamam maalesef.Mxr 10 ile Boss GE7 arasında sizce ne farklar var. Yorum yapabilir misiniz.
Merhaba,
Fender S-S-H dizlimli bir gitar kullanıyorum ve Fender Champ X2 Hibrid lambalı bir anfi aldım. aşağıdaki linkten tonlarını dinleyebilirsiniz.
Clean tonlarına bayılıyorum.
Ama Rock ve Metal için zayıf kalıyor.
Düşündüğüm şey; iki farklı Drive pedalı alayım.
Bir tanesi Rock-Hard rock arası classic rock için kullanabileceğim pedal olsun,
İkincisi de Metal için uçursun beni mümkünse Mesa soundlarına çıkabileyim 🙂
Fender anfiler konusunda tecrübesi olan ve tepkileri güzel olan pedal tavsiyelerinizi bekliyorum.
Bu arada diğer effekt türleriniden tavsiyeler de bulunabilirsiniz.
Yeni aldığım için tam hakim değilim amfiye ama orası 16 çeşit amfi modellemesi içeriyor."Voice" kısmı amfi modellemesi mi?
Amfide modelleme durumları varsa işler değişir 🙂 burdan gelecek önerilerin yanında yabancı kaynakları da biraz karıştır hoca, ve mümkünse üşenme alacağın pedaları bir şekilde amfin ile denemeye çalışFenderden rock soundu için rat kullanılabilir (mooer black secret başarılı) veya wampler pinnacle veya 🙂 catalinbread dirty little secret III veya xotic sl drive, bb preamp güzel olur
Amfide modelleme durumları varsa işler değişir 🙂 burdan gelecek önerilerin yanında yabancı kaynakları da biraz karıştır hoca, ve mümkünse üşenme alacağın pedaları bir şekilde amfin ile denemeye çalış
Diyeceğim şu idi aslında; amfi dijital modelleme içeriyorsa distortion pedalları ile geçinememe ihtimali çok yüksek. Dijital amfi modellemerinin başlıca sorunudur. Clean boost, solo şekilllendirmede od pedalları ile sorun yaşamıyorlar genelde. Bu yüzden bir pedal alırken amfi ile denemenizde fayda var.
Xotic Bb + .
Amfi olarak marshall avt50 kullanıyorum ayrıca 15w'lık küçük bir de stagg amfim var. Küçüğü evde büyüğü de sahnede kullanıyorum. Genelde bon jovi, metallica gibi popüler grupları çalıyoruz ayrıca barış manço, mfö, sıfır km vs tarzı takılıyoruz. Ama gönlümde ne yatıyor dersen progressive müzik icra etmek asıl hedefim.Bazı konulara açıklık getirirseniz daha net cevaplar alabilirsini. Mesela setup'ı nerede kullanmayı düşünüyorsunuz? Amfi nedir?