Hoca hiç gerek yok, amfi parasına satıyorlar şu an onları, o da bulabilirsen 🙂 MJM germanium london fuzz çok iyiÇılgınca Analogman Sunface NKT 275 White Dot'a gaz kesiyorum 😎, tabii elbette bulması ayrı problem 😳...
Bakıyorum hıznan...Bu arada elimde de Fulltone 69 mkii var 😗, benimki, tamamen şımarıklık, başka bir şey değil 💩...Hoca hiç gerek yok, amfi parasına satıyorlar şu an onları, o da bulabilirsen 🙂 MJM germanium london fuzz çok iyi
henüz soyu tükenmediği ve doların makul fiyatta olduğu yıllarda 225USD'a alma şansım varken nedense Analogman KOT ile yetinmiştim. sanıyorum çocuklarım arkadaşlarına anlatacaklar, "babama yıllar önce 225usd 'a white dot nkt275 sunface vermişşer de almamış. alsaydı satıp araba alırdık" diye... 🙂Hoca hiç gerek yok, amfi parasına satıyorlar şu an onları, o da bulabilirsen 🙂 MJM germanium london fuzz çok iyi
Sevgili @akgünhenüz soyu tükenmediği ve doların makul fiyatta olduğu yıllarda 225USD'a alma şansım varken nedense Analogman KOT ile yetinmiştim. sanıyorum çocuklarım arkadaşlarına anlatacaklar, "babama yıllar önce 225usd 'a white dot nkt275 sunface vermişşer de almamış. alsaydı satıp araba alırdık" diye... 🙂
Bu kadar sözden sonra, pedalboardun bir resmini istemek en doğal hakkımız olmuş bulunuyor...☕forumları düzenli takip etme şansım olmuyor ama hafızam yanıltmıyorsa uzun zaman önce benzer bir başlığa Paul Trombetta Design pedalları hakkında link atmıştım. klasik fuzz soundu değil ancak minibone pedalını keyifle kullandığımı söyleyebilirim. overdrive tavırlı fuzz kavramına ben de daha sıcak bakıyorum.
şimdi anlatırken askerlik anısı gibi oluyor ama o zamanlar bekleme listesinde 10-12 ay sıra beklemiştim KOT için. bebek bile 9 ayda doğuyor, sen hesapla sancıyı. overdrive ve fuzz konusunda her çaba kutsaldır benim gözümde , şımarıklık demeyelim. 😉 El Capistan ve daha öncesi Trex Replica için ben de heveslendim ama skora ulaşamadım. bu aralar GAS'da dalgalanma var! çok tehlikeli işler bunlar. sanıyorum bu sebepten forumlardan uzak durmaya çalışıyorum 😀Sevgili @akgün
Öyle bir anlatmışsın ki, duyan da, gidip en düşük sınıf bir pedal aldı sanar...Fuzz olmasa da, Analogman KOT, ağzımı suyunu akıtıyor, diğer sulandığım pedal da (çift tarafı high gain arıyorum) bu zaten 😀...Ama yine şımarıklık benimki...:cat: Bi de, bi de, belki, belki, Strymon El Capistan...Hali hazırda, bunların alternatifleri;
Fulltone 69 mkii --> Analogman Sunface
Fulltone Fulldrive (eskilerden no mosfet) --> Analogman KOT v4 çift highgain
TC Electronics Nova Repeater --> Strymon El Capistan
Sevgiler ve saygılar...
aslında bir pedal boardum yok. evde iki adet yumurcak olunca ortada pena bile bırakamıyorum. çok uzun yıllardır amfi olarak mesaboogie triaxis - mesaboogie 2020 poweramp kullanıyorum. triaxisi daha düşük gainlerde tutup overdrive veya fuzz pedalı ile sinyali renklendirmek/yükseltmek daha eğlenceli gelmeye başladığı günden beri pedal peşindeyim. o süreçte bazı pedallar aldım ve fırsat buldukça değişik tatlar için aradan seçip ,kullanıp tekrar kaldırıyorum. son 2-3 senedir baya koptum o işlerden ama JHS Andy Timmons pedalı göz kırpıyor sanki...Bu kadar sözden sonra, pedalboardun bir resmini istemek en doğal hakkımız olmuş bulunuyor...☕
Sun dial olanlar reverb'de 350-450 aralığındaÇılgınca Analogman Sunface NKT 275 White Dot'a gaz kesiyorum 😎, tabii elbette bulması ayrı problem 😳...
Takipteyim ancak, yine de pahalı ve daha da önemlisi, benim üzerimde ekipmanlar... 🙁Sun dial olanlar reverb'de 350-450 aralığında
Aynı durumdayım bende 🙂Çılgınca Analogman Sunface NKT 275 White Dot'a gaz kesiyorum 😎, tabii elbette bulması ayrı problem 😳...
Mxr 10 ile Boss GE7 arasında sizce ne farklar var. Yorum yapabilir misiniz.MXR 10 Band EQ birçok gitaristin vazgeçemediği bir pedaldır. Alternatif olarak Boss GE-7 de düşünebilirsiniz.