irin demiş ki:güzel böyle devam et distopik, onlar sadece içgüdüleriyle hareket eden robotlar(!).
luNa demiş ki:Kendi çıkarın için ve kolayına geldiğini için böyle düşünmen çok normal endoplazmik kardeşim.Bir insan olarak yani sen neden biraz gerçekçi düşünmeyi ve detaycı düşünmeyi denemiyorsun.Bi düşün bakalım o sürü halinde gezen senin sevmediğin etrafa güya zarar veren(ama şunu da düşün bu dünyayı bu hale onlar mı getirdi insanlar mı,yani asıl zararlı hangisi onun ayrımını yapamayan sen)ve korkutucu olan(ki ben insan sürülerinden çok korkarım çünkü gerçekten zararlı ruhlar) neden varla sence?Bu sürü halinde yaşama tutunmaya çalışan bu sokak hayvanları neden var bi düşün bakalım yok düşünemem diyorsan da ben söyleyim.Beş para etmez insanların kefif olsun diye yurt dışından getirttiği ya da canlılar üzerinden para kazananlara destek olarak pet shoplardan aldığı bu zavallılardan bir süre sonra heveslerini alıp onları yapayalnız sokaklara terk ettikleri ve daha sonra birbirlerini bulup üremeleri sonucu varlar.Söyle bakalım sorumlu ve suçlu kim,sürü halinde gezip yaşamaya çalışmaları mı yoksa buna meydan veren güya en akıllı ve önemli canlı insan(ki bunun böyle olmadığı dünyanın hlinden belli)mı?Şunu da ekleyim evinde 50 tane kedi besleyip insanları sevmeyenler aslında önünde eğilenilecek insanlardır hiç onları tanımayı denedin mi?peki bunu söylemeden önce düşündün mü acaba bu insanın başına neler geldi ki insanlardan bu kadar soğudu neden kendini en masum dünyadaki melekler olan canlılara adamış diye hiç düşündün mü.Ben söyleyim hayııııırr.Çünkü siz insan evladı insan olduğunuz için önce insan hakları demeyi çıkarınız için doğru buluyorsunuz da ondan.Bu dünya sadece insnlar için değil mi diğerleri niye var ki çünkü onlar banka hortumlayıp halkın üç kuruş parasını yemiyor,doğayı denizi gölleri çöplüğe çevirmiyor,okullarda oratkul çocukları hatta onlar gibi ben polatım deyip arkadaşlarını öldürmüyor,petrol isterim diye milyonlarca insanı öldürmüyor.....................değil mi?????