Headrush'ı az önce Katana ve Frfr kabin ile yan yana koyup karşılaştırdım. Taze taze düşüncelerimi samimiyetle yazmak gerekirse frfr kabin burun farkıyla önde diyebilirim.
Denemeyi yaparken Katanayı 50 Watt ve master volume orta düzeyde açık, frfr 11 barem olduğu için orada da 6 seviyesinde tuttum. Headrush core main seviyesi 5 düzeyindeydi. Hem hi gain hem de clean tonda hem IR'lar açık hem de kapalı olarak test ettim.
Clean tonlar;
Boss Katana IR açık performansı kesinlikle üzmez ama IR kapatılınca çok cılız/çelimsiz bir ses geldiğini düşünüyorum.
FRFR elbette IR açıkken daha iyi. Ama IR kapalıyken Boss Katana'nın IR açık hali o zaman FRFR'ın önüne geçiyor.
Drive tonlar ;
Boss Katana'da cleanin aksine IR kapalıyken kendi hoparlörü IR'ı açık kullandığınız oranla biraz daha iyi diyebilirim. Kesinlikle üzmez ama hep 'ya birşey eksik' dedirtiyor.
FRFR IR'la da IR'sız da iyi ama elbette açık hali daha güzel.
Kabin olarak FRFR'ın farkı sanki 'dolby' bir sese sahip olması diyebilirim. Bu Katana'da yok. Sanırım eksiklik tam olarak bu.
Belki geniş vakit bulup ortalığı kablo deryasına çevirip kaydedecek vakit bulursam video da belki çekerim.
Son olarak FRFR'ı Xlr kablosuyla, Katana'yı ise 6.3mm jak ile Core'a bağlayabildiğiniz için her ikisini eş zamanlı açıp kullanabiliyorsunuz.