Headrush Prosesör Bilgi Paylaşımı

Bana göre en büyük farkları şunlar diyebilirim.

1) Headrush Prime modelinde bütünleşik olarak ayak pedalı var, Core modelinde yok ama Core modeline EXP bağlayabiliyorsun hem Volume hem Wah olarak.
2) Headrush Prime modelinin ekranının sağ tarafında ince parametre ayarlayan 3 tane tuş var. "PUSH TO ENTER" kısmı olmadığından doğruca parametreler kenara geliyordu ve ayarlıyordun tabiki ince detay verecekseniz bu önemli, Headrush Core modelinde ise sadece seçip basrak yapıyorsun. Sadece 3-5 saniye zaman kaybı o kadar.
3) Prime modeli tank gibi ağır, Core ise hafif denebilecek seviyede.
4) Sahnede mod-effect açıp kapama tuşu çok olduğu için sahne için Prime daha ideal (Core modelinde 5, Prime modelinde ise 12 adet var).
5) Evde birisi kullanacaksa kesinlikle Core + EXP pedal diyorum. 12.000 TL' lik farkı bence bunlar vermiyor.
6) İkisinin de eksiği bana göre EXP pedal dışında ekstra footswitch pedal girişinin olmayışı. Bu neden ihtiyaç? Ben ürünü masada elimde dokunmatik olarak kullanırken bir yandan da ayak ile ton arasında geçiş yapmak istiyorum buna kablosuz aparat almadan yapamıyorsun ya da ben bilmiyorum.

Bu yazdıklarımda bir şey fark ettiniz mi? Hiçbirisi tona etki etmiyor. 🙂 O yüzden Core + EXP (M-Audio fiyatı 1000 TL) ile ekonomik bir ton canavarı bana her türlü yetiyor.

Tabiki bu bana göre aradaki farkı oluşturmayacak farklar onun dışında cidden ikisi de en az 5 sene başka bir cihaza gereksinim bıraktırmıyor. İyi tonlarda var kötü tonlarda ama bulduğum tonlar bana yetiyor, yakında kullandığım bazı tonları da burada video halinde eklerim.

Cumartesi aldım, pazar kutusunu açtım, evi yerleştiriyorum Bi yandan halen, 1 saat falan kurcaladım anca, baya baya memnun kaldım, line 6 veya boss gibi kaba saba değil, çok elegant bir yapısı var, hızlı Bi katatonia tonu yaptım, kütür kütür valla

Bu arada kendi cloud'u hariç amp ve pedal klonu veya cix rigler bulabileceğim "her türlü" kaynaüa açığım 🙂 Rig'i kendim yapmayı tercih ederim yine de ama klonları merak ediyorum açıkçası, mesela HM-2 klonu var mı acaba?

Bir de buna çanta almam lazım gelir, uygun bir şey öneriniz olur mu ? Ölçüler 65x31x8cm imiş.

Son düzenleme:
Bu arada kendi cloud'u hariç amp ve pedal klonu veya cix rigler bulabileceğim "her türlü" kaynaüa açığım 🙂 Rig'i kendim yapmayı tercih ederim yine de ama klonları merak ediyorum açıkçası, mesela HM-2 klonu var mı acaba?

Bir de buna çanta almam lazım gelir, uygun bir şey öneriniz olur mu ? Ölçüler 65x31x8cm imiş.

Chaptones'un baya güzel işleri var. Cloud'a Kılıçdaroğlu yerine CHP yazarsanız İmamoğlu'nun yüklediği bedava rigler var. Baya iş yapıyorlar.

Chaptones'un baya güzel işleri var. Cloud'a Kılıçdaroğlu yerine CHP yazarsanız İmamoğlu'nun yüklediği bedava rigler var. Baya iş yapıyorlar.
İşte fazilet, işte zerafet, işte atalet! İzmir'den İstanbul'daki hizmeti almak, adam gibi adam!

Çanta işini ne yapsam peki? Aliex'de 70x30cm bir çanta var Rockstar mı ne, o iş görür mü acaba?

Rockhouse imiş 🙂

Son düzenleme:
Az önce açtım, baktım 4.0.0 firmware güncellemesi gelmiş, 2 efekt 1 reverb eklemişler, en önemlisi de remote control eklenmiş, tablet veya PC üzerinden alet ile aynı wi-fi'ye bağlanınca web browser üzerinden full erişim imkanı sağlanmış, artık yazılım yok PC'den ton yapamıyoruzcular memnun kalır umarım 🙂

İlginç bir ürün gibi duruyor. MX5 alacakların cepleri bayram görecek ama bunu ucuz beklemiyorum. Tahmini olarak 25-26K arası beklentim var.

Tek yapmaları gereken amfileri güncellemek artık. Tabi bana göre. Güzel screaming bir Friedman falan atıp 80leri uçurmaları şart oğlu şart. Soldano ile olmuyor sadece. Arayüz ve yardımcı uygulamaları piyasadaki hiçbir modelleyicide yok.

Geri