4.0 ile gelen yeni amfi modellerine nasıl erişebileceğinizi anlattım. Sonra vay ben bulamadım edemedim demeyin.
Sürekli yeni ürün çıkardıkları yok.Sürekli yeni ürün çıkarmalarını anlamıyorum. Yazılım kısmını yani amfileri, pedalları vs daha iyi hâle getirseler keşke.
Aslında kastettiğim prime ve core ürünlerinin hemen hemen sonrasında çıkması. Bende de prime var. Ama şu masaüstü kontrol çok işlevsel oldu. Bu sebeple gönlümü kazandı. 🙂 QC’yi çok merak ediyorum.Sürekli yeni ürün çıkardıkları yok.
Eski nesil Headrushlar çıkalı en az 6-7 yıl oldu ( en son çıkardıkları mx5 bile şu an itibariyle en az 3-4 yaşında, Pedalboard 2017 yılında çıkmış).
Bu kadar zaman sonra yeni nesil, yeni tabanlı, güncel teknolojiye uyumlu bir ürün serisi çıkarmalari gayet tutarlı oldu. Headrush Prime çıkalı bir buçuk- iki sene oldu, Core çıkalı da tam 1 seneyi geçmiş durumda, zaten trend olarak daha kompakt yapıda bir modelin geleceği de belliydi. MX-5 benzeri boyutta, dahili expression pedallı güzel bir ürün çıkarmışlar gibi görünüyor. Işlemci gücü ve özellik olarak Prime ve Core'dan eksiği var mıdır bilmiyorum ama bu forumda Prime ve Core çok ağır, büyük diye almaktan uzak duran çok kişi var.
Bakalım incelemeleri gördükten sonra neymiş ne değilmiş göreceğiz.
Sıra Quad Cortex, Helix gibi ürünlerin yeni modellerinde.
Aslında kastettiğim prime ve core ürünlerinin hemen hemen sonrasında çıkması. Bende de prime var. Ama şu masaüstü kontrol çok işlevsel oldu. Bu sebeple gönlümü kazandı. 🙂 QC’yi çok merak ediyorum.
Flex Prime çıkmış,MX5 yerine.
Güzel özelliklerle taşınabilir.
Cihazınız kullandığınız wifi ağına bağlı olmalı. Sonra aynı wifi ağına bağlı bilgisayar, tablet veya telefon tarayıcısına headrushcore.local yazın. Uzaktan kontrole erişim sağlamış olacaksınız.Biraz güncellemeye baktım bugün,remote olayını henüz beceremedim web tabanlı değilde uygulama tabanlı olsa çok güzel olurmuş
Yinele inovatifliğini seviyorum bu firmanın.
Çift amfi eklemenize gerek yok. 2 yolu var 1. yol amfiyi x2 butonundan yeni eklenen özellik ile tek slotta 2 yapıp (Switch doubling) switch ile basarak ikisi arasında geçiş yapabilirsiniz. 2. yol ise yanlış hatırlamıyorsam amfide preset oluşturduktan sonra switch ile bu amfi prestleri arasında geçiş yapabilirsiniz. Tek bir amfi slotu kullanarak 2 amfi kullanmış olursunuz.Bir şey soracağım. Örneğin ben tek amfi üzerinde low ve hi gain geçişi yapmak istiyorum tek sviç ile, bunu nasıl sağlayacağım? Scene modunda çift amfi ekleyerek yapabildim biri low biri hi gain ama bu alet bunu yapabiliyor olmalı diye düşünüyorum.
Hakikaten de güzel fiyat vermişler. Ben 25-30 arası birşeyler bekliyordum. Mx5'i sattiracaklar bana.
Fiyat çok iyi bence, yurtdışı fiyatına geliyor. Thomann' a göre de ucuz kalıyor. ihtiyacı olanlar alsın.
Çift amfi eklemenize gerek yok. 2 yolu var 1. yol amfiyi x2 butonundan yeni eklenen özellik ile tek slotta 2 yapıp (Switch doubling) switch ile basarak ikisi arasında geçiş yapabilirsiniz. 2. yol ise yanlış hatırlamıyorsam amfide preset oluşturduktan sonra switch ile bu amfi prestleri arasında geçiş yapabilirsiniz. Tek bir amfi slotu kullanarak 2 amfi kullanmış olursunuz.
@Baran_Ismen senin basçı az önce verdi siparişi bunun için 🤣 Aralık'ta gelince alet Flex, Core ve Prime fotosu çekelim 😆
Fiyat çok iyi bence, yurtdışı fiyatına geliyor. Thomann' a göre de ucuz kalıyor. ihtiyacı olanlar alsın.
Biliyom, onu da aileye kattık, Uğur kendi derdine yansın artık 🙂 Cortex'e o kadar para verdim scene ile parametre değiştiremiyorum diyor 😀@Baran_Ismen senin basçı az önce verdi siparişi bunun için 🤣 Aralık'ta gelince alet Flex, Core ve Prime fotosu çekelim 😆