Pİyasaya bakıyorum fırsat buldukça, içime sinmezse amfi alıp devam edeceğim ama prosesör ile bir şeyler yapmak istiyorum.Bakalım ne olacak göreceğiz 😄FRFR alabilirsin. Gerçi Headrush stoklarda kalmadı gibi. 2. elde olanlar da pahalı bu nedenle.
Pİyasaya bakıyorum fırsat buldukça, içime sinmezse amfi alıp devam edeceğim ama prosesör ile bir şeyler yapmak istiyorum.Bakalım ne olacak göreceğiz 😄FRFR alabilirsin. Gerçi Headrush stoklarda kalmadı gibi. 2. elde olanlar da pahalı bu nedenle.
Bir de taksit olmuyor o kötü. Sıfırda taksit oluyor. Dolayısıyla TR’deyken 2. el ürünlere bakmayı bıraktım.Müzik piyasası da galeri piyasası gibi olmuş 😊
Stokta yoksa ikinci eli sıfırdan pahalı 🫤
Sahibinden param güvende kısmında 2-3 taksit yapıyorlar bazen bir bakın derim.Bir de taksit olmuyor o kötü. Sıfırda taksit oluyor. Dolayısıyla TR’deyken 2. el ürünlere bakmayı bıraktım.
Nektar markasının NX-P modelini aldım geçenlerde, malzeme kalitesi vs. Fena değil düşük bütçede önerebilirim.Gençler, aranızda volume&exp pedalıyla beraber kullanan varsa Core için tavsiye verebilecek olan var mı?
M-Audio kullanan varsa tavsiye eder mi?
Yanlış yerde arıyor olabilirsiniz.Merhaba. Clouddan pedal indirdim. Fakat pre-sete eklemek için pedalları çağırdığımda bulamıyorum.
Benden Marshall paketi alırken seni SLO'ya yönlendirdiğim mesajı yazayım buraya : "Yani ENGL'i, Mesa'yı sert bulduğumda ama Marshall'da yetmiyor be kardeşim dediğimde tam bi can simidi."Headrush amfi modelleme konusunda Soldano'nun ekmegini yiyor. Hatta Soldano dava acsa yeri. Acayip modellemisler. Ama Marshall'lar mg15'ten kotu. IR falan da kurtarmiyor. Ben istedigim yere getiremiyorum bir turlu. Tutup atasim geliyor. Soyle guzel bir guncelleme ile amfilerini azicik duzeltseler iyi olacak. Yoksa yakinda adaya veda edebilir. Modern metal soundlari daha iyi. Bir suru de fx var. Onun disinda Core modeli icin konusmak gerekirse ekrani efsane. Inanilmaz kolay bir kullanim. Practice Tools, Metronom, Looper efsane. Backing tracki at icine ekrandan ileri geri yap cal. Hatta yavaslatma hizlandirma secenegi muthis. Bluetooth ile telefonu bagla muzik ac uzerine cal. Bu tarz ara yuzler harika. Bir de clouda CHP yazinca elemanin biri bir suru chaptones yuklemis 😀
Işte hep bu CeHaPe zihniyeti 😜Headrush amfi modelleme konusunda Soldano'nun ekmegini yiyor. Hatta Soldano dava acsa yeri. Acayip modellemisler. Ama Marshall'lar mg15'ten kotu. IR falan da kurtarmiyor. Ben istedigim yere getiremiyorum bir turlu. Tutup atasim geliyor. Soyle guzel bir guncelleme ile amfilerini azicik duzeltseler iyi olacak. Yoksa yakinda adaya veda edebilir. Modern metal soundlari daha iyi. Bir suru de fx var. Onun disinda Core modeli icin konusmak gerekirse ekrani efsane. Inanilmaz kolay bir kullanim. Practice Tools, Metronom, Looper efsane. Backing tracki at icine ekrandan ileri geri yap cal. Hatta yavaslatma hizlandirma secenegi muthis. Bluetooth ile telefonu bagla muzik ac uzerine cal. Bu tarz ara yuzler harika. Bir de clouda CHP yazinca elemanin biri bir suru chaptones yuklemis 😀
Cumartesi sahnene gelecem aksilik olmazsa, yekten sorarsın aklına takılanları 🤣arkadaşın önerisi ile HeadRush Prime'a göz atayım dedi
Bir süredir Line 6 Helix LT bakıyorum, ama uygun fiyatlı bulamadım, artı DSP limit olayı aklıma takılıyor, çok çabuk doluyormuş.
sonra arkadaşın önerisi ile HeadRush Prime'a göz atayım dedim, Helix'den aşağı kalır yanı yok gibi, üstelik preset/patch sistemi dosya formatında ve USB veya dahili bellek üzerinden ekleme çıkarma yapılaibiliyor, ki bu da neredeyse sınırsız rig/preset demek.
Aynen abi Uğur almış bi ara sonra çözememiş satmış, bileydim ben alırdım ondan 🙂 Memnuniyetle konuşuruz tabi, şimdiden ayağına sağlık.Cumartesi sahnene gelecem aksilik olmazsa, yekten sorarsın aklına takılanları 🤣
Öneren arkadaş gruptaki diğer gitarist mi 😎
Evet gördüm onu da, baya pratik bir şey. Ama kendi hafızası yanlış görmediysem 6gb falan. Bu rig dosyaları 10-20kb bir şey olsa ciddi anlamda sınırsız bir hafızaya sahip oluyor alet.Daha güzelini söyleyeyim mi? Usb falan filan eski teknoloji bunlar. Bu alette Dropbox aktif ediliyor. İstediğini kullanacağın zaman oradan çek 🙂 Hatta altyapı yükleyip üzerine gitar çalıyorum. Pratik yaparken çok kullanışlı.
Uğur'la konuştuk hatta Prime'ı aldığında. Bir türlü görüşemedik onunla, o ara sattı kısa süre içinde. Sonra yine gigboard alacak gibiydi sonra gitti Neural'ı aldı. Sen biliyorsun gerisini 😃Aynen abi Uğur almış bi ara sonra çözememiş satmış, bileydim ben alırdım ondan 🙂
Cortex aldı o bayağı da memnun, güzel de alet allahı var ama bütçemi aşıyor bayağı. Benim board'u komple sataydım alırdım da halen hareket yok, o yüzden Prime'a döndüm, 1-2 pedalı eşime vereceğim bası ile kullansın, gerisini de rafa dizerim evde 🙂Uğur'la konuştuk hatta Prime'ı aldığında. Bir türlü görüşemedik onunla, o ara sattı kısa süre içinde. Sonra yine gigboard alacak gibiydi sonra gitti Neural'ı aldı. Sen biliyorsun gerisini 😃
Fırsat olursa yarın gideceğim zaten Çankaya'ya hem 1. elden deneyim hem de danaya girme pazarlığı yapıp alayım 🙂Zuhal de şu an indirim var 44.700 den 39.330 a inmiş,biraz daha pazarlık yapılabilir sanki .
Eğer elinde exp/volume pedalın varsa Core'da bakabilirsin. Yaklaşık 8 kg Prime. Core en azından laptop çantasına bile sığıyor rahatlıkla ve Prime'ın yarı ağırlığında. Prime'a ayrıca çanta da gerekiyor haliyle. Sen sürekli sahne-stüdyo arası mekik dokuyorsun. Yaş da ilerliyor, fıtık falan yapar ilerleyen yaşlarda 😉Prime'a döndüm
Abi Hakan abinin de dediği gibi pedalın varsa Prime ALLLLLLLMAAAA. İkisini de kullanmış birisi olarak Prime modelini sahnede kullanacaksan pratik evet ama hayvan ölüsü gibi ağır bir alet, daha minimal bir şey arıyorsan Core al derim. Deli gibi farkları tabiki yok. Hafif bir EXP. pedalı alırsan tadından yenmez. Prime modeli o kadar ağır ki masamı kırıyordu ortadan ikiye. 🙂Cortex aldı o bayağı da memnun, güzel de alet allahı var ama bütçemi aşıyor bayağı. Benim board'u komple sataydım alırdım da halen hareket yok, o yüzden Prime'a döndüm, 1-2 pedalı eşime vereceğim bası ile kullansın, gerisini de rafa dizerim evde 🙂
Fırsat olursa yarın gideceğim zaten Çankaya'ya hem 1. elden deneyim hem de danaya girme pazarlığı yapıp alayım 🙂
Hocam farkı da yazabilir misin? Buraya gelip core ve prime arasında kalanlar için fikir vermen harika olur.İkisini de kullanmış birisi olarak