Taylan Ağabey'in grubunda çalarsam da sabaha çıkmam gayrı 😀
Görürsün görürsün. Taylan öldürmez ama süründürür 😀 😀
Neyse çok bahsini ettik, gelip forumu basacak şimdi 😀
Taylan Ağabey'in grubunda çalarsam da sabaha çıkmam gayrı 😀
Hiç hesaplamadım vallahi. Ama axial (bacaklı) malzemeleri lehimlemesi SMD lerden daha kolay, o yüzden muhtemelen full ürün fiyatına olur 😀Ben ilk PCB için siparisi yavastan vereyim 🙂, son hali ile bir PCB (smd ler lehimli olarak) ne kadara ulasir elimize?
Maliyet hesabı yapmadım henüz. Önce güzel bir şasi yapayım, fiyat çıkartırım, sonra gelsin siparişler 😀Sipariş alınıyor mu 😀
Çok bir şey tutuyor mu 😀 ortalama 😀Maliyet hesabı yapmadım henüz. Önce güzel bir şasi yapayım, fiyat çıkartırım, sonra gelsin siparişler 😀
Gerçekten hesaplamadım, ne söylesem yalan olur. Atarım kafadan bir şey, pahalı gelir filan 😀Çok bir şey tutuyor mu 😀 ortalama 😀
Axial olanlari ben hallederim 🤣Hiç hesaplamadım vallahi. Ama axial (bacaklı) malzemeleri lehimlemesi SMD lerden daha kolay, o yüzden muhtemelen full ürün fiyatına olur 😀
O kadar kıytırık soundcheck (?) videolarının ardından, son videoyu da yayınlayayım artık 🙂 @hackeiommi bunu da beğenmezse küserim 🙂
Amon Amarth - Free Will Sacrifice'ı çalmaya çalıştım (Buradan @tunckk ağabeyime de selamlarımı ileteyim 🙂 ).
Buyrun:
Amplinin ayarları da şöyle:
YARDIR modu: Kapalı
Damping modu: Valve
GAIN: Saat 9 yönü
BASS: 10 yönü
MID: Saat 1 yönü
TREBLE: Saat 2 yönü
SHIFT: Saat 3 yönü
VOL: Saat 9 yönü
RESONANCE: Saat 10 yönü
PRESENCE: Saat 3 yönü
Yorumlarınızı esirgemeyin.
Sana beğendirebildiysek oldu bu iş 🙂O kafa en sonunda şasi ve kasa içine girecek! Hatta üzerine "KILIÇ" diye de marka basılacak!!!
O kadar beğendim 🙂
Teşekkürler. Şasiye sokup boyadıktan sonra daha da güzel olacak inşallah. İlk buluşmaya da denemek için getireceğim zaten.Eline sağlık dostum harika görünüyor ! 🙂
Tabi ağabey. İkisini de kapıp gelirim. Hatta ampliyi de alayım, bi' de ona bakarsın 🙂Bir rica. Bir ara, uygun bir vakitte, senin gitarı kapıp bana gelir misin? Tam sert müzik gitarı sendeki. Şu bendeki amfinin düşük sesteki performansına Gibson, strat harici bir gitar ile bakmak istiyorum artık.
O kadar kıytırık soundcheck (?) videolarının ardından, son videoyu da yayınlayayım artık 🙂 @hackeiommi bunu da beğenmezse küserim 🙂
Amon Amarth - Free Will Sacrifice'ı çalmaya çalıştım (Buradan @tunckk ağabeyime de selamlarımı ileteyim 🙂 ).
Buyrun:
Amplinin ayarları da şöyle:
YARDIR modu: Kapalı
Damping modu: Valve
GAIN: Saat 9 yönü
BASS: 10 yönü
MID: Saat 1 yönü
TREBLE: Saat 2 yönü
SHIFT: Saat 3 yönü
VOL: Saat 9 yönü
RESONANCE: Saat 10 yönü
PRESENCE: Saat 3 yönü
Yorumlarınızı esirgemeyin.
tunckk demiş ki:Sevgiler sr bizden, sağolasın. 🙂
Amfiyiçok beğendim, eline koluna sağlık. Birşey soracağım boost kullandınmı bu videoda ? Eğer kullanmadıysan, bu sadece amfinin gain i ise mükemmel bir iş çıkmış ortaya. Gerçi kullanmış olsanda süper ama dediğim gibi boost suz ise dehşet bence 🙂
Yürekten tebrik ederim.
İnsallah. Ozellikle damping fonksiyonunu test etmenizi istiyorum. Sizin denemelerinizden sonra guncellenebilir belki.izzzyy demiş ki:Boost kullanılmış gibi gelmiyor sound Tunç abi. Bu arada eline sağlık Rohat, güle güle kullan. En kısa zamanda denemek üzere.