abi özür dileyip oha çüş demek istiyorum.ya böyle bir idda atmadan oyuncu kadrosuna bir bakıyoruz ardından senaryoya bakıyoruz.m.ali erbil birol ünel gülse birsel suna pekuysal ve HALUK BİLGİNER ardından aynı dönemde çıkan 3 türk filmi ki bunlardan hababam sınıfı en iddalı yapım bu şartlar altında dediğinin doğru olma ihtimali çok az hatta yokSOAD demiş ki:Aslında Türk sineması biara canlanmıştı ya hani?Herkes sinemalara hücum ediyodu falan....işte bence bundan yararlanılarak sadece para kazanmak amacıyla çekilmiş bi film olabilir bence....
fordcan demiş ki:abi özür dileyip oha çüş demek istiyorum.ya böyle bir idda atmadan oyuncu kadrosuna bir bakıyoruz ardından senaryoya bakıyoruz.m.ali erbil birol ünel gülse birsel suna pekuysal ve HALUK BİLGİNER ardından aynı dönemde çıkan 3 türk filmi ki bunlardan hababam sınıfı en iddalı yapım bu şartlar altında dediğinin doğru olma ihtimali çok az hatta yokSOAD demiş ki:Aslında Türk sineması biara canlanmıştı ya hani?Herkes sinemalara hücum ediyodu falan....işte bence bundan yararlanılarak sadece para kazanmak amacıyla çekilmiş bi film olabilir bence....
bu arada mor hatun seni mi kırcam al başka bir resim
eğer manken diye gamze'yi kastediyorsan kendisi manken değildir, sadece fiziği manken gibi düzgündür o kadar.dream_cather demiş ki:abi mankenlerin bir filmde rol alması çok tehlikeli
o yüzden
Eğitim Şart!
filmde berbattı vasatı aşamadı zaten