Elektrogitarı amfi ile kullanırsan
Elektrogitarı amfi ile kullanmazsan için bir örnek mi ?
Hayir ilerleyen teknoloji ve bilim ile kargayi bile popstari yapabilecegimizin eglenceli bir parodisi... ileride baska bir tartismada "Aha bilimsel kanit diye sunarsiniz" diye koydum.
Bilimsel kanitiniz o kadar guvenilir ve o kadar ince calisilmis ki insanin duyma esigi 20-20000 hz iken manyetik kaydinda 16000 hzlere kadar kayit alirken, mikrofon kaydinda 6000 hz de cani cikmis... Niye?
Rezonans ile basladigi mevzuyu tonalite farkinin algilanmasina nasil bagladiginin aciklamasi tam olarak nerde, tablonun hangi kisminda bana gosterirmisin lutfen?
Gozlemi yapan kisi neye gore bu karara varmis?
Tabloda her iki ayri agac icin hem akustik hem manyetik kayitlarda, yer yer ayrilan bariz frekans farkliliklari varken bunun amfiye baglandiginda algilanamayacaginin kararini neye gore veriyor? Aciklamasi nerde?
Yahu aha fotografi koyuyorum, daha belirtmedigim bir cok yer var, rezonansi gec, gerek elektronik gerek mikrofonlu kayitlarda bile yer yer 10 desibele varan yani birbirinden 10 kat farkli ses siddetinde titresen frekanslar varken iki agacin ton farkinin ayirdinin yapilamayacagini nasil iddia ediliyor?
Translate'de de okudugunuz gibi... Butun telleri koparip koparip atmislar...
Kanitiniz tam bir kutsal kitap, bununla birak tonu 'yalan soyleyen tarih utansin' diyerek facebook sayfasi bile acabilir, korsan nufusun azalmasi ile kuresel isinma arasinda bag kurabilir, ve hatta her aksam yatmadan once şuh bir ses tonu ile okuyarak ruyalarinizda sirinleri bile gorebilirsiniz...
Arkadaslar, ben size verileri tane tane isaret ederek, aha bu muz aha bu agiz, maymun muzu yer, gobus doyar duzeyinde tane tane anlattim. Varsa aciklamaniz, buyrun.
Ha agacin tona direk etkisi mi? 3-5 iq su olan her insanin ufak bi google'lamayla bulabilecegi tonla dokuman var.
Siz degil bakin, surdurulebilir bir uretim sureci icin arastirma yapan buyuk buyuk universiteler kocaman bir endustri var.
Erinmeyin...