In Ear kulaklık önerisi

Herkese merhaba , evde elektro davul çalıp midi kayıtlar alıyorum , roland rh-5 kulaklık kullanıyorum ses kartım behringer umc 22 bu kombinasyon beni tatmin etse de kafa üstü yerine kulak içi in ear bir kulaklık arayışım var , hem ses izolasyonu hem de ses kaliltesi için ne önerirsiniz , maksimum fiyat bandı 7k civarı (Bu bile çok yüksek geliyor) , roland rh-5 2.500 tl ama sunduğu ses tatmin ediyor

Truthear'ın Zero:Red ve Zero:Blue 2'si var onlar da çok ilgi çekici. Bir sonrakine Red alacağım galiba. 🙂

Güzel aletler ama terli vücut ve nemli iklim kombinasyonlarında aletin performansı düştü. Filtrelerini değiştirmek yada temizlemek gerekiyor.

Telefonla pek keyifli olmuyor, amfi ya da laptop'dan çıkış alınca alet açılıyor.

Anladığım kadarıyla hepsinde farklı EQ curve var. Birde Truthhear gate almıştım, vokalleri daha ön planda veriyor diğer cihazım orkestra müziği için daha ideal.

Truthear zero benim de radarımda şu an telefonla kullanmayacağım , davul kaydı alırken kullanacağım ve kaydı düzenlerken örneğin ezdrummerdan tonları ayarlarken kullanmak istiyorum

Geri