ByTar demiş ki:kızlar çok beğeniyor yalnız 🙂
enchant demiş ki:son zamanlarda izlediğim en vasat filmlerden birisiydi. insanların neden bu filme delicesine tutkun olduğunu anlayamıyorum. ortada bir şey yok ki? ne doğru düzgün bir ilişki var ne de sürükleyici olaylar. iki insanın arasında doğru düzgün uyum bile yok ki aşk, hoşlanma, bağlılık olsun beklensin. en basitinden cinsellik olayında bile iki tarafta farklı şeylerden hoşlanıyor. filmin sonlarına doğru alper'in kafasının dank edip "ben ne yaptım" demesi bile inandırıcılıktan uzaktı. o düşüncedeki o kişilikteki bir adamdan doğru düzgün bir ilişki beklemekte hata olur. konu çok dağınık işlenmiş, birde plak tutkunu bir insan plağı öyle avuçlarıyla tutmaz, sanat yönetmeni falan bilmiyor muydu plağın nasıl tutulacağını... çok falso var çook.
yutup123458 demiş ki:tüm izleyen arkadaşlarım,filmin sonlarına doğru olan , kızla çocuğun ayrılıp,tekrar koşarak birbirine sarıldıkları sahneyi duygusal bulmuş (kızların çoğunun gözü dolmuş) ben o sahnede kahkahalarla güldüm 😀 bir anda , sanki basketbolcuların sevinç gösterileri gibi geldi.hani zıplayıp havada göğüs göğüse çarpışıyorlarya 😀