Konuştuğun laflara dikkat et dostumKubi_Tolkki demiş ki:john petrucciyi sevmeyen salaklar yüzünden müziğn kaltiesi düşmekte.unutmayınki john petrucinin yüzde 1 i akdar kimse olamaz türkiyede.olamıckta...
arkadaşım hızda bir duyguysa Michael Angelo nun ve Kerry King in vieolarına bir bak bakalım duygu var mı bi incele... Ayrıca şunu söleyeyim illa sololar duygu barındırcak diye birşey yok ritimde barındırabilir...Hız ayrı şey duygu ayrı şey haaaa tamam duygulu hızlı sololar olabilir ama sürekli hızlı çalmak show dan başka bişi değildir...savasokan demiş ki:arkadaşlar duygu + hız bana çok mantıksız geliyo.hızda bir duygudur.bu başlığı tamamen okumadım ama genelde hep bu yazılmıştır.gitar duygulu çalınır veya çalınmaz bu vardır.yani duyguyla hız ayrı şeyler değildir.hız agresifliktir benim için.öfkedir.yani duygu diyince illa bend yapmak mı gerekiyor 🙂
Adamım ya 🙂cdogu demiş ki:dimebag darrell.....🙂
😉smtzdmr demiş ki:arkadaşım hızda bir duyguysa Michael Angelo nun ve Kerry King in vieolarına bir bak bakalım duygu var mı bi incele... Ayrıca şunu söleyeyim illa sololar duygu barındırcak diye birşey yok ritimde barındırabilir...Hız ayrı şey duygu ayrı şey haaaa tamam duygulu hızlı sololar olabilir ama sürekli hızlı çalmak show dan başka bişi değildir...savasokan demiş ki:arkadaşlar duygu + hız bana çok mantıksız geliyo.hızda bir duygudur.bu başlığı tamamen okumadım ama genelde hep bu yazılmıştır.gitar duygulu çalınır veya çalınmaz bu vardır.yani duyguyla hız ayrı şeyler değildir.hız agresifliktir benim için.öfkedir.yani duygu diyince illa bend yapmak mı gerekiyor 🙂
smtzdmr demiş ki:Adamım ya 🙂cdogu demiş ki:dimebag darrell.....🙂
savasokan demiş ki:arkadaşlar duygu + hız bana çok mantıksız geliyo.hızda bir duygudur.bu başlığı tamamen okumadım ama genelde hep bu yazılmıştır.gitar duygulu çalınır veya çalınmaz bu vardır.yani duyguyla hız ayrı şeyler değildir.hız agresifliktir benim için.öfkedir.yani duygu diyince illa bend yapmak mı gerekiyor 🙂