Mastitis demiş ki:Ya bir şey söyliyecem ters düşecek biraz ama ben hep trigondan alışveriş yaparım. Bana indirim yaparlar ve çok ilgilenirler. Senfonide hep beni kazıklamaya çalışır. Bana göre ikisininde fiyatları yüksek ama bana en makulu trigondur. alıcağınız alete karar verin gidin gezin bahsettiğiniz dükkanları en uygun fiyatı hangisi veriyosa alın bir şey satın almak için o insanların tavsiyesini almayın onlar satıcı sadece pazarlığınızıda yapar çıkarsınız. Senfoniye giderim tavsiye istemediğim halde tavsiye vermelerinden nefret ediyorum benim satın almak istediğim aletle ilgili sorduğum soruları cevaplasınlar yeter herşeyi ballandıra ballandıra anlatmalarını sevmiyorum. Paradan haber ver indirim yapıcakmısın deyince hiç bir şey demiyorlar ama 🙂
jedaynayt demiş ki:ya usta odak dövizin yanındaki onur hanında ikinci katta çalgıcı müzik.bi muhabbet kur öyle süt almaya gelir gibi girince sallama fiyat verir herkes 😀
ya trigon artık eski güvenilirliğini kaybetti sakın ola gitar bakımı falan yaptırmayın yamultuyorlar gitarı arkadaşın geçen sene gitarının üstünde bi ton çizik vardı trigondan aldıktan sonra gitarı!
gogostar demiş ki:jedaynayt demiş ki:ya usta odak dövizin yanındaki onur hanında ikinci katta çalgıcı müzik.bi muhabbet kur öyle süt almaya gelir gibi girince sallama fiyat verir herkes 😀
ya trigon artık eski güvenilirliğini kaybetti sakın ola gitar bakımı falan yaptırmayın yamultuyorlar gitarı arkadaşın geçen sene gitarının üstünde bi ton çizik vardı trigondan aldıktan sonra gitarı!
Buranın ilgisi gerçekten çok iyi... Bir keresinde gitarın arka kapaklarının vidalarından çokça lazım oldu... Çıakrttılar vida kutusunu, zorla 12 tane tam istediğim vidalardan buldular...
"Borcum ne kadar?" dedim.
"Gerek yok..." dediler...
Israr edince "bi çorba at" dediler... Böyle de güzel, ilgili bir yer... Bunun dışında malesef bir alışverişim olmadı...
http://cgi.ebay.com/24-Jim-Dunlop-J...ryZ85854QQssPageNameZWD1VQQrdZ1QQcmdZViewItemg-system demiş ki:Trigonda >Jim Dunlop Jazz 3 penaya 3.5 milyon dediler.Daha başka söze gerek varmı?Metal 1 milyonla calarım daha iyi bee
g-system demiş ki:Trigonda >Jim Dunlop Jazz 3 penaya 3.5 milyon dediler.Daha başka söze gerek varmı?Metal 1 milyonla calarım daha iyi bee
okhay demiş ki:Ben de gitara 0.10 tel taktırmayı düşünüyorum arkadaşlar,sizce en iyi neresi yapar bu işi?Bi de kaça patlar?(Malum sap köprü entonasyon baştan ayarlancak)
aynen katılıyorum ve gidinde müzisyenlik görün diorum tabi ters bi zmna gelmezseniz.aderici demiş ki:Gitarci muzige ugrayin diyorum kimse beni dinlemiyor 🙂
memeth demiş ki:gecenlerde trigona gittim.2.el icin K.D.V. uygulamasi yapti bana.ne alakaysa...pesin alirsan su kadar+K.D.V. falan.eyvallah dedim bi daha ugramamak uzere.baskasinin da basina geldi mi boyle bisey?