memeth demiş ki:yolunuz duserse Trigon dan 2. el herhangi bisey sorun...elekt davul vb.ben dumur olmustum. 😱 cevap bile veremedim guldum ciktim valla 😀
sorun valla hatta arkadas grubuyla kalabalik gidip koro halinde gulmek lazim bu duruma :twisted:
KoRnoManiac demiş ki:memeth demiş ki:yolunuz duserse Trigon dan 2. el herhangi bisey sorun...elekt davul vb.ben dumur olmustum. 😱 cevap bile veremedim guldum ciktim valla 😀
sorun valla hatta arkadas grubuyla kalabalik gidip koro halinde gulmek lazim bu duruma :twisted:
ehuehehue
adam "bu 2.el ama hiç kullanılmadı" diyo 😀
ibanez alın yüksek fiyata gider müşterisi de hep hazırdır diyo 😀
dodok demiş ki:aynen katılıyorum ve gidinde müzisyenlik görün diorum tabi ters bi zmna gelmezseniz.aderici demiş ki:Gitarci muzige ugrayin diyorum kimse beni dinlemiyor 🙂
esatburak demiş ki:arkadaşlar izmirde lamba (tube) satan herhangi bir müzik mağazasına rastladınız mı ?
valla izmirde insan gibi fiyat veren bir yer görmedim daha. geçen ismi m ile başlayan bir müzik dükkanına girdik iki arkadaş, camda ilginç bir jackson gördük, ne olduğunu anlayamadık tam; ters sarkfin, jackson manyetikler dinky kasa falan.. girdik denedik fena da değildi fiyat sormaya gelince adam 800 dolar dedi, sessizce uzaklaştık hemen
halilpazarlama demiş ki:abi aynı durum bendede var her alışveriş yaptığımda bir daha gitmeyeceğim diyorum ama bi bakıyorum yine oradan alışveriş yapmışım.1500 doları bulmuştur yaptığım alışveriş.dediğim gibi çeşit çokluğundan kaynaklanıyor.
borla ilgili bişey anlatayım ben gitarımı alırken borda ibanez rg 470 diye aldım.sonra rgr 480 çıktı.internette araştırınca ve sapı sökünce gördüm.sonra aynı gitarı senfonide rgr 570 olarak gördüm 🙂