BLaCK_MaGiC86 demiş ki:metronomla bor arası demişsin de bwn zaten bor u sormuştum 🙂 eğer metronom un hemen yanındaki yerse orası bence çok kazık...
pardon yukarıda farfisfon muhabbeti geçmişti ya orada takılmışım ben 🙂
BLaCK_MaGiC86 demiş ki:metronomla bor arası demişsin de bwn zaten bor u sormuştum 🙂 eğer metronom un hemen yanındaki yerse orası bence çok kazık...
anladım abi.. sağol önerilerin için... 🙂cavo demiş ki:aman ha dikka et.murat iri olan arkadas.genelde ayakta durup gelen müşteriye martavallar sıkar 😀 piyasa arastırması ypamadan mağazalara gitme bence.trigon bence pahalı diğerlerine göre.
2 sene önce v amp için benden 300$ istemişti orası.gidip senfoniden 250$ a mı ne aldım sonra.malesef bor da pahalı satıyor malları.BLaCK_MaGiC86 demiş ki:evet anladım,bor müzik dediğim yermiş ancak oranın fiyatlarının uygun olduğunu söyleyenin tez vurun kellesini 🙂 yahu boss lar neredeyse internet fiyatının 2 katı yahu orda :S
cavo demiş ki:farfisfonda cem abi iyidir.yakın davranır ama ucundanda biraz fiyatı arttırır.ama diğerleri gibi insafsız değildir allah için.güler yüzlü bir abimizdir kendisini.abi su var mı dersin getirtiririz der hemen 😀 yani dükkanda aradığınız alet edevat yok diye konusmamazlık etmeyin adamla 😀