hayırlı olsun. kaça aldınız? :roll:junkcan demiş ki:Karaleke yeni gitaristini aldı. Hayırlı olsun 🙂 Bir de basçı arıyoruz, şimdi geçici olarak Sercan arkadaşımız çalıyor.
gbanes374 demiş ki:hayırlı olsun. kaça aldınız? :roll:junkcan demiş ki:Karaleke yeni gitaristini aldı. Hayırlı olsun 🙂 Bir de basçı arıyoruz, şimdi geçici olarak Sercan arkadaşımız çalıyor.
MegaDave demiş ki:evet o gitarist kişilik benim 8) ben katıldım.. evet ben. 8) 😀
oo karalekeye kardeş gelmiş 😀 artık ne diyim asrın hatasını yaptın...şaka şaka hayırlı olsun haberlerin geldi görüşmek dileğiynen.Karalekeye de hayırlı olsun ,bu son olsun! 😆 ayarı yok mu lan bunun değiştirip duruyonuz bulun bi bascı bi vokal salın gitsin 😆MegaDave demiş ki:evet o gitarist kişilik benim 8) ben katıldım.. evet ben. 8) 😀
anti-social demiş ki:oo karalekeye kardeş gelmiş 😀 artık ne diyim asrın hatasını yaptın...şaka şaka hayırlı olsun haberlerin geldi görüşmek dileğiynen.Karalekeye de hayırlı olsun ,bu son olsun! 😆 ayarı yok mu lan bunun değiştirip duruyonuz bulun bi bascı bi vokal salın gitsin 😆MegaDave demiş ki:evet o gitarist kişilik benim 8) ben katıldım.. evet ben. 8) 😀
MegaDave demiş ki:evet o gitarist kişilik benim 8) ben katıldım.. evet ben. 8) 😀
SaCHaL demiş ki:bugün konseriniz var izlemeye gelicem eğer 18 yoksa...şimdiden başarılar umarım güzel bir konser olur 😉
dali demiş ki:Can,
Seni ve Serkan'ı birkez daha içten tebrik etmek isterim. Yaptığınız organizasyon çok başarılıydı. Bu sene Ankara da düzenlenenler içerisinde en başarılısı diyebilirim.
İnşallah sizde eleman eksikliğinizi biran önce giderirsiniz ve konserlere başlarsınız.
Tekrardan teşekkürler...
deerrudolf demiş ki:Önümüzdeki konserlerde Karaleke ile beraber olacağımızdan eminim. Daha hazır ve daha iyi.
dali demiş ki:Can,
Seni ve Serkan'ı birkez daha içten tebrik etmek isterim. Yaptığınız organizasyon çok başarılıydı. Bu sene Ankara da düzenlenenler içerisinde en başarılısı diyebilirim.
İnşallah sizde eleman eksikliğinizi biran önce giderirsiniz ve konserlere başlarsınız.
Tekrardan teşekkürler...