Bear Kütara sokalım canı 😀
Sen arkada Serkan'ın sırtındakini görmemişsindir daha muhtemelen... 😆anti-social demiş ki:ya ben nereye gelmesem şenlik oluyo ya
Ya da; Bear Kütar'ı Can'a... neyse :roll:anti-social demiş ki:Bear Kütara sokalım canı 😀
gbanes374 demiş ki:Sen arkada Serkan'ın sırtındakini görmemişsindir daha muhtemelen... 😆anti-social demiş ki:ya ben nereye gelmesem şenlik oluyo ya
Ya da; Bear Kütar'ı Can'a... neyse :roll:anti-social demiş ki:Bear Kütara sokalım canı 😀
:twisted:
DamnationGame demiş ki:FLASH NEWS... Başlığı altında www.bravewords.com adresinden alınmış haberin Türkçe çevirisidir. :!:
Göbekli ve uzun boylu adam sahneye çıktığında kendisini tanımayanlar gecenin süpriz grubunu TANKARD zannetti.
Çünkü sahneye çıkan adam, TANKARD'ın vokalistine çok benziyordu.
Ama o da ne bu KARA LEKE davulcusu CAN'dı ve Air Guitar'ın altını üstüne getirdi.
😆
Anthrax demiş ki:can seneye şampiyon olamazsın çünkü ben de katılcam... 😀 ama yine de benden daha fazla ilgi göreceğin kesin 😀
gbanes374 demiş ki:En sert sözleri yapacak olmaznı beni sevindirdi, müziğiniz de Iron Maiden kadar sert olur inşallah... 😀
prennial demiş ki:herşeyimiz tamam reklamımızda tamam bide vokal buldukmu deymeyin keyfimize
nevermore demiş ki:Bizim bi arkadas var o soyler 😀