Eksik kalmadı sanırım ? Başarılar :!:
Stay Heavy, Stay Harris, Forever Maiden...😉
_KehaneTEmre_ demiş ki:Eksik kalmadı sanırım ? Başarılar :!:
_KehaneTEmre_ demiş ki:işler ne durumda ? Grup dağıldı fln diye duydum biyerde ? aman haa ne dagılması aradıgınız vokali bulacaksınız eminim :!:
2.A.M. dinliyodum tamda şimdi aklıma geldiniz 🙂
Yılmak yok dewam işler yoluna girecek inş.
Maiden 4 ever 😉
anti-social demiş ki:maiden maiden nereye kadar olm can millet artık isyan edecek 😀 hep trooper hep fear of 😀 isyan ediyom acık da deişik maiden açlın hep piyasa hep piyasa 🙂
anti-social demiş ki:bak ne güzel yazmış megadave işte karalekede özlenen lezzet budur 😀 bide cunkcana bak iron maidenın maaşlı destekçisi sanki 😀 olim maiden çalmayın mı dedik,çalın da trooper yerine dejavu çalın fear of yerine moonchild çalın.
Bu şarklıarı sevmediğimden değil kabak tadı verdi artık herkesten dinleyince 😉
Bi de karaleke jingle'ı yaptım dııı dırırırı dıııı dı dıııııı dırııııırıııııı KAaRAaLEKEe (baştaki trooper harmonisi)
hadi bakalım kolay gelsin vokalsiz de olsa çalışmlarınız inşallah bulursunuz vokal de canın elinden kurtulurum merhaba demeden vokal bul bize diyo adam 😀
😆Anthrax demiş ki:sonunda bana bulaşmayında "vokal ol!" diye. ben başka bişi istemem.... 😀 ne çalarsanız çalın benim için önemli değil 😀
Anthrax demiş ki:sonunda bana bulaşmayında "vokal ol!" diye. ben başka bişi istemem.... 😀 ne çalarsanız çalın benim için önemli değil 😀