Kehanet (Heavy Metal) - Ankara

Merhaba çağrı hatırladım elbette...Artık olan oldu kim haklı kim haksız önemli degil bu konu bu forumda devam etmesin istiyorum...

Çağrıcım görüşlerini herzaman yazabilirsin forum sizlerin görüşlerini duymamız için var yazmanızdan zevk duyarız , Emre ile kankaydık bir zamanlar evet , güzel günlerdi ama zamanla bazı şeyler değişiyor belki bu dostlugun bozulmasındaki suçlu grup belkide sadece benimdir...

Güzel bir konuya deginmişsin bence dostluklar zor kurulup kolay kayboluyor...

Emre ; yalan söylemedim yukarda yazdıklarımın hepsi dogrudur grup arkadaşlarımda şahittir.Aksini iddia edip yalan söyledigimi burda bas bas bagırırsın forumu okuyan hiçbişeyden haberi olmayan 3-5 adamda davulcuları haklıymış diye düşünür belki ama sonuç aynı.Doğruları ben ve grup biliyor önemli olanda bu...

Çağrı senin söyledigin bişey içinde cevap verme geregi duydum ; Emre zil kiraladı konser için orda oraya yürüdü falan demişsinde , bunlar ek bi emek degil yani gruptaki herkesin verdigi emek bende kocaman amfi gitar prosesör jack adaptör bidolu zımbırtıyı konutkentten kızılaya ordan tunalıy taşıdım gecenin 12 sinde taxiyle gece tarifesi eve döndüm.Bu her konser böyle , yani bu olması gereken bişey.Extra bir emek degil bu , konsere izlemeye gelen seyirci bile nerdeyse aynı derdi çekiyo yani 🙂

Yine söylüyorum kendi cephenizden bakmayın objektif bakın lütfen grup adına düşünün belki bazı fikirleriniz degişir bilemiyorum.

Belkide bu kararlarda ben haksızdım öyle düşünenlerede saygım var.Haklı haksız tartışılmasın artık daha fazla içimiz dışımıza dökülmesin...😉

Bu son mesaj olsun bu konu hakkında LÜTFEN

Eyvallah olan olmuş ayrıca sen vicdan azabı duymyacağım diyosan Emre ben boşuna konuşmuşum 😀 Umarım yaptığın yanlışları ilerde başkalarına da yapmazsın cidden sinir bozucu oluyor neyse kolay gelsin hepinize başarılar daha ne deyim Emre aynı şeyi tekrarlayıp durmanın üstüne daha ne dersen de konuşmayacağım söz 🙂

grubun kendi arasında halletmesi gereken işler turkrock forumlarına dökülüyor, insanlar başkalarının da okuyacağını düşünerek, yüz yüze iken söyleyemeyeceği şeyleri forumda söyleyerek üstün olma çabasına giriyor. gerçekten çirkin bi durum bu.

niye bunu dedim?

İlk olarak baştan beri sende farkındasın eminim , senin gruptaki yerin diger 4 elemandan farklı.Senden gruptaki hiçkimse memnun degil başdan beri.Studio ya geç kalıyosun , studiodan erken çıkıp gidiyosun , Studio ücretlerini ödemiyorsun hep biz ödüyoruz , yeni eklenen şarkılar olsun eskileri olsun yeterli emegi vermiyorsun sana studioda ritim ögretmekten bıktık.Bagetin bile olmuyo bazen bukadar sorumsuz bi adamın çıkıp foruma bunları yazması hakkını araması beni nekadar sinirlendirdi bilemezsin.Baştan beri sen bu grupta kiralık davulcu tutmuşuz gibiydin zaten sende farkındasın gelip burda resmen DUYGU SÖMÜRÜSÜ yapıyorsun.Grupça oturup konuşcagımız zamanlarda beraber takıldıgımız zamanlarda sen hiç ortada yoksun , bu grubun bireyi gibi degilsinki zaten.Provaya ve konsere gelip yarım yamalak davulunu çalıp defolup gidiyorsun.Git gel yol paranı bile biz karşılıyoruz.Açık açık söylüyorum bak tekrar senin gruba verdigin emek , zaman , diğerlerininkinin yanında gözle görünecek kadar bile degil.Burda böyle çıkıp grubu çok önemsiyorum havalarında satırlarca yazı yazmakla grubu suçlu durumuna sokmaktan başka birşey amaçlamadıgından eminim.Hele grupta son haftalarda yaptıkların yüzünden seni gruptaymış gibi görmüyorduk biz.

Senin şu yazdıklarınla yaptıgın olay : Hakkını , emegini aramak , ama sen emek vermeden bu gruba bişey katmadan gelip hak ve emek arıyorsun.Yazık...Burda megolomanlık yapan kişi apaçık ortada :senin yazılarından şunlar çok rahat anlaşılıyor : bensiz bu grup efsane olsada umrumda degil bensiz olunca olmaz.İşte sen kendini degil grubu düşünseydin bu konser olayına hiçbi ses çıkarmazdın.1 kişinin grupta zayıf düşmesi yüzünden diğer 4 kişidemi gücünü kaybetsin ? Grubun bu konser menfaatine olacaktı sende biliyorsun.

ve hatta:

Gruptan atıldın Emre

sanırım derdimi anlatamadım. grupla alakasız bir eleman olabilirim ama baterist emre benim kardeşimden de ötedir. o yüzden adamın şu hasta haliyle yaşadığı moral çöküntüsünü görmek beni deli ediyor.

en başta yatağından zorlukla kalkan, bilgisayarın başına zar zor oturan ve dünyayla ilişkisi bu forumla sınırlı kalan bir insana söylenecek söz değil bunlar. adamın bu durumunu lehine kullanmış oluyorsun, gerçekten büyük saygısızlık. ve her türlü idaaya girerrim ki bu söylediklerinin çoğunu yüzyüzeyken adama söyleyemezdin, söyleseydin böyle olmazdı zaten.

Kalenhourna kardeşim:

Bir önceki mesajına KehanetEmre gerekli yanıtı vermiş. Artık bu konuda konuşulmamasını istemiş ki benim de dileğim budur.
Buna rağmen hala konuyu kurcalıyor, deşiyor laf yetiştirmeye ya da sokmaya çalışıyorsun gördüğüm kadarıyla..Bu ne sana ne Emrelere ne de gruba bir şey kazandırmaz.
Bir önceki mesajında diyeceğini demişsin anlayan anlamıştır zaten. Hala Emre'nin kaç gün önceki konuşmasından alıntılar yapıp olayı alevlendirmeye çalışma !!

Emre herşeyden önce belli bir zamanı müzik yaparak paylaştığımız bir insandır. Öncelikle ben, bazı şeylerin yanlış anlaşılarak ya da sinirle söylenmiş sözlerin etkisinde kapanmasına izin vermeyeceğim..Emreyle yüzyüze konuşarak bu konu bir şekilde tatlıya bağlanacaktır. Ama bunun yeri bu forum değil!

Buradan Üçüncü şahıslara sesleniyorum artık onun bunun konuşmasından alıntı yapıp, mesaj post edip, üzerine yorum yapmayı bırakın.
Kimin arkadaşı, kimin nesi olmanız umrumda değil!! Bu durum kişisel halledilmesi gereken bir durumdur ve öyle de yapılacaktır zaten..
Bu tartışma bu forumda bitmiştir ! Devam ettirmek isteyenlerle muhattap olunmayacaktır...

( Msn den gelen yogun konser talepleri sonucu yazıyorum bu mesajı )

Grup çok süratli bir şekilde baterist arayışını hala sürdürüyor.Adayların arasından kafa olarakda , müzisyen olarakda gruba en uyumlu gördügümüz bateristi kadroya dahil edecegiz.Mola vermeye hiç niyetimiz yok son sürat tam gaz devam.En yakın zamanda sahnede olacagımızı ben garanti ederim sizlere şüpheniz olmasın 🙂

Grup tanıtım ve reklamını çok güzel bi şekilde yapmıştır teşekkür ederim başarılar dilerim..

hede hode emre kaka emre kotu ıhh emre pıs emre....

ama cocuk guzel muzık yapıyor arkadasları guzel muzık yapıyor... ınsan olarak bı kere cok kral bı ınsan tamam hadı sayıp sovmussunuz neden bunları yazmadınız...

hangı metal muzık seven ve tarzını benımsemıs olan vae savunan hep ılerletmek ısteyen bı punkla can cıger gunler gecırırkı... aha bu adam yaptı ıste demek oluyorkı bu adam ınsan olarak bı kere kral... bende bunu derım cıkarım arkadas..

oh be

UuYuRR demiş ki:
hede hode emre kaka emre kotu ıhh emre pıs emre....

ama cocuk guzel muzık yapıyor arkadasları guzel muzık yapıyor... ınsan olarak bı kere cok kral bı ınsan tamam hadı sayıp sovmussunuz neden bunları yazmadınız...

hangı metal muzık seven ve tarzını benımsemıs olan vae savunan hep ılerletmek ısteyen bı punkla can cıger gunler gecırırkı... aha bu adam yaptı ıste demek oluyorkı bu adam ınsan olarak bı kere kral... bende bunu derım cıkarım arkadas..

oh be

Uğurum çok saol ciğerim 🙂 Valla bana farketmez okulda falan kumaş pantolon beyaz çorap kösele adamlarda vardı sigara içerken süper muhabbet ederdik valla 😆 Punkçu sevgilimiz dostumuzda oldu , tikky de oldu.İnsanların kendi seçimidir benim saygım vardır kafa uyumu olursa dostta oluruz can cigerde 😆

Bu ilterde hip hop çuydu eskiden böyle bol pantolonlar falan 😛 sonra geldi ben senin kankan olcam bende dedim ozaman metalci ol 😛😛😛

Elimde fotograflar var kötü olur sonra asarım kocaman kocaman buralara :twisted: 😆

Bu ilter varya müzikle zaten hiç ilgisi alakası yoktur , kız tavlamak için gitara başladı böyle okulda gitar çalan kızları ngitarını akord ediyim gönlünü çalıyım falan , sonra dedim grup kuralım bak konser sonrası çok ii kız tavlanır buda kek tabi geldi hemen , şimdide birine aşık oldu bıraktı gitar fln çalmıyo pis adam :evil:

abi oncelıkle gecmıs olsun dıleklerımı bıldırmek ısterım...kehanet gercekten ıyı bır grup bence.bır an once aranızdakı sorunları halledıp ozunuze donmenız dılegıyle...

_KehaneTEmre_ demiş ki:
Bu ilterde hip hop çuydu eskiden böyle bol pantolonlar falan 😛 sonra geldi ben senin kankan olcam bende dedim ozaman metalci ol 😛😛😛
dagdan kestim kereste
kuş besledim kafeste
dediler ilter gelmiş
koştum yetiştim bir nefes

eet ilter madem eskiden lanet bir hiphopcıydın bunun hiphop versiyonu yapabilirsen TRP(Türkiye Rapçiler Odası) vericem 😉
zuhaaaaa
oo ye ye aa ye ye aa seni lanet bol pantolonlu pis metalci

Vita ' dan gelen geçmiş olsun için çok teşekkürler...

Can ve Uğur , İlter abiniz sert metalcidir ben geyigin dozunu fazla kaçırdım sanırım , yanlış anlaşılmaya yoktur öyle hip hop bol pantolon olayları 🙂

Geri