Davulcumuz Emre;
- Neden böyle kamuoyu açıklaması gibi bir konuyu aramızda kalması gerekirken herkesin içinde resmi bildirge gibi yayınlama ihtiyacı duydun?
-
Grubu oluşturan kişiler asla grubun üstünde değildir.
Bu yüzden grubun menfaatine olan bir organizasyonu iptal etmek istemedik.
-
Tarihte hatta Iron Maiden tarihinde bu olaya benzer bi olay yaşanmıştır.
Evet bir olay değil iki olay var buna benzer. Clive Burr'ün sağlık sorunları ile devam edememesi sonucunda Steve Harris grubu dağıtmadı. Ne yaptı Nicko McBrain i kadroya dahil etti. Biz temelli bir eleman değişikliği yapmadık bir konserlik grubun menfaati için açılan boşluğu geçici olarak doldurmak istedik ama sen bunu nerelere çekmişsin...
-
grubun oynamaz, kısa vadede yerine başka alternatif bulunamaz (bas, gitar ve davul) bireylerinin mevcut topluluk içinde alternatifleriyle (zor durumlarda dahi) değiştirilebilir olması grup açısından pek sağlıklı olmayacaktır.Bu grubun henüz yapısal alanda gelişemediğinin apaçık bir göstergesidir.
Asıl böyle bi sorunun geçici olarak kapatılamaması grubun yapısal alanda gelişmediğini gösterir. Diğer 4 eleman arasındaki uyum devam ederken düşenin yerine işini bir misafir olarak iyi yapacak biri alınıp yola devam edilebiliyorsa bu temelin sağlam olduğunun göstergesidir
-
düşüncelerimi öz yazımla ifade ediyorsam grubu düşündüğüm apaçıktır
Evet özyazınla bunu burda ifade etmen grubu ne kadar düşündüğünü çok iyi gösteriyor :!: :!: Aksini iddia ediyorum malesef. Ben bu yazından malesef "Bensiz zaferi neyleyim ben?" şeklinde bi sonuç çıkarıyorum. Haksızsam boynum kıldan incedir.
-
Aksi takdirde grubumun bi nevi yöneticisi (!) olan kişilerin buna karşı çıkması durumunda ben de durumumu bildirip gruptan ayrılma kararı alabilirim
Bu sözde yöneticiyi diğer 3 kişi ortada göremezken sen bunu kafanda yaratıp buraya yazabiliyorsan, kusura bakma ama yaran var ki gocunuyorsun.
-
Türk müziğinden bişeyler beklemek büyük performanslar beklemek büyük dünyaca ünlü topluluklar beklemek ne derece mümkündür?Saygılarımla..
Evet Türk müziğinden çok büyük şeyler almış olamamamızın baş sebebi ülkemizdeki maddi ve teknik sorunlardır. 2. nedne ise bi çok grubun
duygusallık kurbanı olup dağılmasıdır. Neden binlerce iskandinav grubunun yükseldiğini onların duygusallıklarına bakarak anlamak çok zor değil.
Milli Mücadelemiz sırasında (Çılgın Türkleri okuyorum da orda yeni okudum
🙂) Bi albay taburunu eğitirken hedefe saldıracak askere "Koş!" Emrini verdikten sonra, "Yanındaki düşse de durma koş! Düşeni sıhhiyeci toplar..." diyor. Konu ile alakalı gördüm yazdım.
- Son olarak yanlış şeyi yanlış yerde tartışmak isteyerek grubunu ne kadar düşündüğünü anlamış olarak, en içten geçmiş olsun dileklerimi iletir, açık yollar dilerim.