Kehanet (Heavy Metal) - Ankara

junkcan demiş ki:
bu sefer de 3 saat Diyv 3 saat Kehanet mi çalacak yani 🙂
diğerleri kimler merak ettim 🙂

😆 Yoğun istek üzerine değiştiriyorum yine 😆

KehaneT Beraberinde birçok grup ile 22 Ocak Pazar Garage Rock Bar ' da Sahnede

Ahahahah 😆 Yeter artık afiş asında kurtarın beni kardeşimmmm :!:

ilter abı onuda bız halledıyoruz bu haftakı konserımızınkını halledelım hemen sızınkıne baslıyacagız nasıl bısey ıstersınız caf caf lı mı olsun? bı de reklam yapıyım

sniff organızasyon....
iletisim [email protected] sız ulasın ben yonlendırırım

Aldıgım bilgilere göre gruplar ve sıralaması şu şekildedir.

Hegza
Blood Pollution
Vita
The Diyv
Kehanet
Magick

Kapı Açılışı 15:00 civarında olacaktır

Mekan Garage Rock Bar

Sabredin Afişe çok az kaldı :!:

Selamlar ;

Bateristimiz Emre bir trafik kazası geçirdi ve şu an hastanede yatıyor.Hayati bir tehlikesi olmadıgını ögrendik ama kötü bir durumda.Haberi dün aldık grupça şok olduk.Burayada yazıyım burdaki dostu yakını haberi olmayan varsa diye.Umarı(z)m en kısa zamanda iyileşir dostumuza çok büyük geçmiş olsun diyoruz burdanda...

Kehanet ' e eskidende grubumuzda baget sallamış olan çoğunuzun tanıdıgı Doruk eşlik edecektir.

_KehaneTEmre_ demiş ki:
Selamlar ;

Bateristimiz Emre bir trafik kazası geçirdi ve şu an hastanede yatıyor.Hayati bir tehlikesi olmadıgını ögrendik ama kötü bir durumda.Haberi dün aldık grupça şok olduk.Burayada yazıyım burdaki dostu yakını haberi olmayan varsa diye.Umarı(z)m en kısa zamanda iyileşir dostumuza çok büyük geçmiş olsun diyoruz burdanda...

Kehanet ' e eskidende grubumuzda baget sallamış olan çoğunuzun tanıdıgı Doruk eşlik edecektir.

geçmiş olsun durumu agır mı emrenin? kırık çıkık?

Çok büyük geçmiş olsun konser bahane umarım en yakın zamanda iyileşir...

p.s:Acele yazmaktan doğru düzgün yazamadım bile yanlışlıkla bir kelime dile getirmişim o da farklı yerlere gitti görmemezlikten gelin beni mazur görün tekrar özür dilerim 😢

Geri