3 bin TL'ye Squier Affinity
Kelepir mi şüpheli mi bilemedim.
Fava attım kamptan dönerken hala satışta olursa alabilirim 😁3 bin TL'ye Squier Affinity
Kafa kırık tamirli ama iyi yapılmış görünüyor.
Siz demeseniz anlamazdım.Kafa kırık tamirli ama iyi yapılmış görünüyor.
Yanıtınız için teşekkürler ben de kafasının kırıldığını anlamamıştım. Kafa sap birleşim yerindeki hafif siyahlıktan mı kırıldığını anladınız?Kafa kırık tamirli ama iyi yapılmış görünüyor.
1 aydır duruyordu favorilerde ilan. Buraya attım uçmuş. Forumdan birine gitmiştir umarım🙂
Satıcının söylediğine göre kırık yokmuş. Bana da çok sağlıklı gelmedi fiyatıyla birlikte bakınca.Evet, işaretledim yerler boyanmış. Sapta başka boyalı yerler varsa da fotolarda belli olmuyor.
Dostum saticiyi da tanıyorum. Gitar al-sati yapar uzun zamandır ama aslında pek anlamaz gitarlardan, yani ileri düzeyde anlamaz diyeyim. Samimi ve iyi biridir, lakin gitarin durumunu ya bilmiyordur ya da bilmek istemiyordur diyeyim 😊Satıcının söylediğine göre kırık yokmuş. Bana da çok sağlıklı gelmedi fiyatıyla birlikte bakınca.
O zaman sizin kendisine acı haberi vermeniz en iyisi olacaktır 🙂Dostum saticiyi da tanıyorum. Gitar al-sati yapar uzun zamandır ama aslında pek anlamaz gitarlardan, yani ileri düzeyde anlamaz diyeyim. Samimi ve iyi biridir, lakin gitarin durumunu ya bilmiyordur ya da bilmek istemiyordur diyeyim 😊
burası bana çok uzak değil.Evet, işaretledim yerler boyanmış. Sapta başka boyalı yerler varsa da fotolarda belli olmuyor.
Gitarı askılığa astığı içindir o siyahlık.Evet, işaretledim yerler boyanmış. Sapta başka boyalı yerler varsa da fotolarda belli olmuyor.
Askılığa taka taka headstock arkasındaki seri no da silinmiş olmalı.Gitarı askılığa astığı içindir o siyahlık.